Broekhuis Autobedrijf Assen

Broekhuis Assen, hét autobedrijf in de regio Assen

Broekhuis Assen is specialist op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om (private) lease, schadeherstel, financieringen, verzekeringen, verkoop of het onderhoud van uw auto; u vindt het bij Broekhuis. Met ons totaal mobiliteitsconcept willen wij u plezierig en zorgeloos laten rijden.

Onze medewerkers hebben maar één doelstelling; Alles voor een enthousiaste klant. 

Waarom kiest u voor Broekhuis:

  • totaal mobiliteitsconcept
  • oplossingsgericht
  • eerlijk en betrouwbaar
  • 18 automerken
  • vestigingen door heel Nederland

Op zoek naar een nieuwe auto of occasion in Assen?

Een nieuwe auto vindt u eenvoudig bij ons autobedrijf in Assen. Kom langs in de showroom waar onze verkoopadviseurs u graag helpen bij de juiste keuze. Ook vind u ons gehele aanbod van nieuwe auto’s online. 

Bij Broekhuis Assen vindt u een breed aanbod aan occasions van diverse merken. Deze occasions zijn altijd scherp geprijsd en u kunt er vanuit gaan dat elke auto een grondige inspectie heeft gehad. We kunnen u precies vertellen wat we gezien hebben zodat u weet wat u koopt.

 

Op zoek naar een garage in Assen voor onderhoud van uw auto?

Voor het onderhoud van uw auto bent u bij Broekhuis Assen in de juiste werkplaats. Onze vakspecialisten zijn naast allrounders ook merkspecialist. Zij worden regelmatig bijgeschoold, hierdoor zijn onze vakspecialisten in de garage altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Door rekening te houden met uw wensen en de onderhoudsbehoefte van uw auto zorgen wij dat u altijd onbezorgd mobiel blijft; dat is onderhoud op maat!
 

Kies voor een totaaloplossing in mobiliteit

Naast het kopen, repareren en onderhouden van uw voertuig kunt u bij ons autobedrijf in Assen ook terecht voor financieringen, verhuur en het privé leasen. Broekhuis is dé betrouwbare partner op het gebied van mobiliteit. Wij zorgen dat u helemaal uzelf kunt zijn, welke auto ook bij u past. Daar staan wij persoonlijk voor in. Maar dat merkt u nog wel.

Onze vestigingen in Assen

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1