Deskundige en snelle schadeherstel voor caravans

Heeft uw caravan schade? De ervaren schadeherstelspecialisten van Broekhuis zijn er om u een snel en deskundig schadeherstel te bieden. Ons doel is om uw caravan zo snel mogelijk weer in topconditie te brengen, zodat u weer kunt genieten van het reizen met de caravan.

Volledige ontzorging

Schade afhandelen is erg vervelend, dit begrijpen onze professionals en zij zullen u volledig ontzorgen. Broekhuis werkt samen met bijna alle caravanverzekeraars, waardoor de volledige schadeafhandeling rechtstreeks met uw verzekeraar geregeld kan worden. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het herstel van uw caravan!

Maatwerk schadeherstel voor uw caravan

Als het gaat om het herstellen van schade aan uw caravan, maken we gebruik van diverse technieken:

  • Spotrepair: we herstellen enkel het beschadigde deel van een component, waardoor u zowel tijd als geld bespaart
  • Krassen verwijderen op kunststof ramen door deze te polijsten
  • Herstel van Interieurschade. Als uw interieur schade heeft opgelopen, kunnen we dit vaak herstellen. Hierdoor worden dure vervangingen van het interieur overbodig.
  • Herstel van kunststof delen door o.a. te lassen

Het team van Broekhuis staat klaar om u deskundig en snel schadeherstel te bieden voor uw caravan, afgestemd op uw specifieke behoeften!

 

Professionele schadeherstel specialisten

De vestigingen Beverwijk, Hippolytushoef en Zaandam van Broekhuis zijn aangesloten bij OMNIA CSS, een nationaal samenwerkingsverband van professionele schadeherstel specialisten. Deze samenwerking garandeert de hoogste kwaliteit, expertise en beste garantie en service. Een caravan die goed hersteld is, zorgt voor waardehoud van uw kostbare bezit.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1