Complete bedrijfswagen voor all-in maandtarief

Alles onder één dak geregeld voor uw bedrijfswagen; dat is wel zo gemakkelijk! Kies daarom voor het full operational leasen van de Volkswagen Multivan. Hiermee bent u verzekerd van een rijkelijk uitgeruste bedrijfswagen, een vast all-in maandtarief én onbezorgd rijplezier doordat zaken als onderhoud, reparatie, schadeherstel, pechhulp en de verzekering geregeld zijn binnen één contract.

Als één van de eersten straks in deze rijkelijk uitgeruste Volkswagen Multivan rijden? Sluit dan nu uw full operational leasecontract af en bemachtig één van de eerst beschikbare productieplaatsen.

Ontdek de Volkswagen Multivan

Omdat u een flexibele, ruime bus zoekt die met z’n tijd meegaat. Omdat u iedereen een veilige ruimte wilt bieden. En… omdat u geen technische snufjes wilt, maar innovatieve oplossingen. Daarom is er de compleet nieuwe Volkswagen Multivan. Vooruitstrevend design, plug-in hybride, slimme assistenten, premium personenauto-comfort, multifunctioneler dan ooit. En dat zonder het unieke DNA van z’n voorgangers te verliezen.

Uitrusting van de VW Multivan

  • Electrische schuifdeuren links en rechts
  • 7 Persoonsuitvoering
  • Led Matrix koplampen
  • Achteruitrijcamera
  • Anti diefstal Alarm

Meer weten over deze VW Multivan?

Broekhuis zakelijk

De Volkswagen Multivan full operational leasen; hoe werkt dat?

Dat werkt heel eenvoudig! Deze zakelijke vorm van leasen heeft het meeste weg van private lease; voor een vast all-in maandbedrag per maand rijdt u in de gloednieuwe Volkswagen Multivan.

Samen met uw adviseur bepaalt u de looptijd en het aantal kilometers dat u met de Multivan wil afleggen per jaar. Daarna bepaalt u nog of u opties als vervangend vervoer en een brandstofpas wilt toevoegen aan het contract. 

Onderhoud, pechhulp en verzekering zijn geregeld

Bij deze vorm van zakelijk leasen heeft u geen omkijken meer naar incidentele kosten voor onderhoud, reparatie en schadeherstel. Maar ook aparte contracten zoals een verzekering en pechhulpservice zijn verleden tijd. U hoeft alleen nog te tanken.

Alles voor uw VW Multivan is bij Broekhuis geregeld via één vast aanspreekpunt, wel zo prettig!

Vrijblijvend adviesgesprek

De heer / mevrouw

Toch op zoek naar een andere Volkswagen Bedrijfswagen?

VW Transporter

Volkswagen Transporter

VW Transporter DC

Volkswagen Transporter DC

VW Crafter

Volkswagen Crafter

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1