Het gemak van alles onder één dak

Met de totaaloplossingen van Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagen wordt uw mobiliteitsvraagstuk van A tot Z verzorgd. Dat wil zeggen: van aankoop tot aflevering én daarna. Van een nieuwe bedrijfswagen tot de bedrijfswageninrichting, financiering, verzekering, onderhoud en eventuele reparaties; bij Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagens staan we met totaaloplossingen op maat voor u klaar zodat alles goed geregeld is!

Eén aanspreekpunt

Betrokken afdelingen werken als een geoliede machine die samen een gezamenlijk doel nastreven: totale ontzorging van de klant. Transparantie is daarbij het toverwoord. Daarom hanteren we één en hetzelfde aanspreekpunt gedurende het hele aankoopproces.
 

Nauwe samenwerking tussen afdelingen

Onder andere de collega’s van Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagens, Broekhuis Carplus en Broekhuis Financiële Diensten werken nauw samen om u een totaaloplossing op maat te bieden. Wilt u uw business verduurzamen, efficiënter inrichten of uitbreiden met andere vormen van mobiliteit? Wij denken graag met u mee en zoeken de oplossing die bij u en uw business past. Alles goed geregeld! 

Volkswagen Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens

Van de compacte en flexibele Volkswagen Caddy tot de innovatieve Volkswagen Transporter 6.1 of de ruime en volledig elektrische Volkswagen e-Crafter; er is altijd een Volkswagen bedrijfswagen die bij u en uw business past. Daarbij kunnen wij uw Volkswagen bedrijfswagen vakkundig onderhouden en repareren dankzij ons officiële dealerschap!

Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting

Onze collega’s van Broekhuis Carplus zijn expert in het inbouwen van bedrijfswageninrichting. Hierbij kunt u denken aan track en trace systemen, standkachels, dubbele cabines, carkits en meer! Ook zijn we gespecialiseerd in het tinten van ramen.

Financieringen

Financieringen

Naast de bedrijfswagen zelf is ook de financiering van belang. Kiest u voor een financiering of past zakelijke lease beter bij uw business? Met verschillende financieringsproducten kunnen onze collega’s van Broekhuis Financiële Diensten en Broekhuis Lease de totaaloplossing aanvullen.

Verzekeringen

Verzekeringen

Omdat we service en schadeherstel in ‘eigen huis’ uitvoeren kunnen wij u naast de bedrijfswagen, de inrichting en een financiering ook een voordelige en complete verzekering bieden. Ga onbezorgd op weg met een Broekhuis Verzekering.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1