Complete bestelwagen voor een all-in maandtarief

Alles onder één dak geregeld voor uw nieuwe bedrijfswagen; dat is wel zo gemakkelijk! Kies daarom voor het full operational leasen van de Volkswagen Transporter Dubbele Cabine. Hiermee bent u verzekerd van zorgeloos ondernemen doordat zaken als onderhoud, reparatie, schadeherstel, pechhulp en verzekering binnen één contract geregeld zijn. En met al die zaken op orde kunt u genieten van al het moois dat de VW Transporter met dubbele cabine te bieden heeft!

Sluit nu uw full operational leasecontract af voor de nieuwe VW Transporter Dubbele Cabine en verzeker uzelf van één van de eerst beschikbare productieplaatsen.

Ontdek de Volkswagen Transporter Dubbele Cabine

Ruimte voor alles en iedereen; de VW Transporter met dubbele cabine heeft het allemaal. Zo heeft u genoeg zitplaatsen voor uw team én voldoende opbergruimte voor materialen en gereedschappen. Van zuinige TDI-motoren en een digitale cockpit tot slimme assistentiesystemen én rijke standaarduitrusting; met de VW Transporter Dubbele Cabine wilt u gezien worden.

Uitrusting van de Volkswagen Transporter Dubbele Cabine Highline uitvoering:

  • LED-koplampen
  • Ruimte voor 3 europallets
  • Tot 1.940 mm hoogte bagageruimte
  • Adaptieve Cruise Controle
  • Navigatie
  • 2 USB-aansluitingen
  • Kunststof antislip-vloer

Meer weten over de Volkswagen Transporter Dubbele Cabine?

Broekhuis zakelijk

De Volkswagen Transporter Dubbele Cabine full operational leasen; hoe werkt dat?

Deze zakelijke lease vorm heeft het meeste weg van private lease; voor één vast all-in maandbedrag rijdt u een gloednieuwe VW Transporter met dubbele cabine. In dit maandbedrag zijn zaken als onderhoud, reparatie, pechhulp, verzekering, belasting en schadeherstel inbegrepen. U hoeft alleen nog te tanken en samen met uw passagiers te genieten van alles wat de bedrijfswagen te bieden heeft.

Het contract afsluiten

Samen met uw adviseur bepaalt u de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat u per jaar wil rijden. Ook bepaalt u of u opties zoals een brandstof en vervangend vervoer wilt toevoegen aan het contract.

Alles voor uw bedrijfswagen is bij Broekhuis geregeld via één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo prettig!

Vrijblijvend adviesgesprek Formulier

De heer / mevrouw

Toch op zoek naar een andere Volkswagen Bedrijfswagen?

VW Caddy

Volkswagen Caddy

VW Transporter

Volkswagen Transporter

VW Crafter

Volkswagen Crafter

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1