Klaar voor het voorjaar.

Voorjaar. De dagen worden langer en de temperaturen hoger. Zijn u en uw bus er helemaal klaar voor? Verse zomerbanden eronder, de airco laten checken of onderhouden en rijden maar. Op weg naar je volgende klus. Bij Volkswagen Bedrijfswagens zijn we er voor u en zorgen we ervoor dat u altijd op uw bus kunt rekenen. Voor mekaar.

Zomerbanden: veiliger en voordeliger

Zomerbanden zijn veiliger in de zomer. De speciale samenstelling van het rubber en het profiel van zomerbanden zorgen voor een kortere remweg, geven meer grip en voorkomen onnodige slijtage. Wacht daarom niet te lang met de aanschaf van zomerbanden.

Aircocheck: Blijf fris en fruitig

Of het buiten nou warm of koud is, de airco in uw Volkswagen zorgt voor een constante temperatuur en frisse, zuivere lucht. Ook handig en veilig: dankzij de airco beslaan uw ramen niet. Laat daarom uw airco controleren door een ervaren servicemonteur. Met de aircocheck van Volkswagen Bedrijfswagens weet u binnen 15 minuten of de airco van uw bus nog goed werkt of dat hij aan een onderhoudsbeurt toe is. Zo gaat u en uw bus lekker het voorjaar in.

Airco onderhoud: Zo houd je je airco in topconditie

Het voorjaar staat voor de deur, tijd om je airco te laten onderhouden. Dan zorgen wij dat alles weer lekker ruikt en checken we ook het niveau van het koudemiddel. Want als dat te laag is, kan dat de airco beschadigen en dat willen we graag voorkomen. Het koudemiddel zorgt namelijk niet alleen voor frisse en zuivere lucht, maar ook voor smering van het systeem. Daarom lopen we tijdens het airco onderhoud al deze punten langs:

  • Temperatuurmeting
  • Druk- en lektest
  • Bijvullen of vervangen koudemiddel
  • Controle van pollenfilter
  • Reinigen airco- en ventilatiesysteem
  • Visuele controle
  • Controle van de bediening
  • Anti-geurbehandeling

Snel ruitherstel

Omdat een sterretje in yw ruit nooit goed uitkomt. Omdat u als ondernemer snel weer door wilt. En… omdat u wilt dat de reparatie wordt gedaan door iemand die uw wagen door en door kent. Daarom kunt u uw ruit nu voortaan bij onze eigen Volkswagen Bedrijfswagens dealer laten herstellen. Zo bent u verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel met originele onderdelen en volgens fabrieksvoorschriften. 

*Bent u WA-extra of allrisk verzekerd, dan betaalt u bij ruitreparatie meestal geen eigen risico en is de reparatie gratis (afhankelijk van uw verzekering).

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1