- x 10.07.2023
Nieuws algemeen Vers van de rolband Volkswagen

Vernieuwde Volkswagen T-Cross

Volkswagen presenteert de nieuwe T-Cross: de perfecte combinatie van compact, ruim en praktisch, met een vleugje nieuwigheid! Van binnen tot buiten is deze auto volledig getransformeerd, met een zelfverzekerde uitstraling die alle ogen op de weg zal trekken. Standaard uitgerust met LED lichtunits aan zowel de voor- als achterzijde, straalt de vernieuwde T-Cross een onmiskenbaar krachtige en moderne vibe uit.

Stap in het luxueuze interieur van de vernieuwde T-Cross en laat u verwennen door de nieuwe, zachte bekledingsmaterialen die aanvoelen als pure weelde. Het is niet alleen comfortabel, maar ook verbonden met de nieuwste generatie infotainmentsystemen die u in stijl begeleiden tijdens elke rit.

Maar dat is nog niet alles - de vernieuwde T-Cross tilt ook de rijassistentie naar een hoger niveau. Met de Life-uitvoering krijgt u standaard Travel Assist, waardoor u met nog meer vertrouwen de weg op kunt. Bestellen kan binnenkort, en de leveringen starten in het voorjaar.

De T-Cross heeft al bewezen een groot succes te zijn in Nederland, met meer dan 12.000 verkochte exemplaren sinds de introductie in 2019. Kopers zijn dol op de hoge zitpositie, verrassend ruime binnenafmetingen en het gevoel van rijden in een auto van een klasse hoger. Met de vernieuwde T-Cross blijven deze kenmerken behouden, maar met een verfrissende twist. Het gewijzigde front met standaard LED-koplampen en optionele IQ Light Matrix LED-verlichting geeft de auto een stoere en opvallende uitstraling. En laten we de achterlichten niet vergeten - altijd voorzien van LED-technologie en een opvallende lichtstrip die dynamische animaties mogelijk maakt bij de luxere uitvoeringen.

Kortom, de vernieuwde T-Cross is de perfecte keuze voor iedereen die stijl, comfort en geavanceerde technologie wil combineren in een compacte en veelzijdige auto. Mis deze kans niet en ervaar binnenkort de opwinding van de vernieuwde T-Cross!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1