Klaar voor het voorjaar

Of u deze lente nu een beetje of helemaal uit uw dak gaat, bij SEAT maakt u sowieso een voordelige start. Om zorgeloos te genieten van al het moois dat de lente voor u in petto heeft, hebben we namelijk een hele waslijst vol aanbiedingen waar u blij van wordt. Dus als u alvast start met het maken van plannen voor deze lente dan zorgen wij voor de rest.

Plan nu een Aircocheck voor € 25, Airco service vanaf € 139,- of uw bandenwissel.

Bandenwissel

Met de lente op komst is het weer tijd om uw winterbanden te vervangen voor zomerbanden. Dit regelen we al vanaf € 49 voor u. Zo kunt u zonder zorgen van de lente genieten in uw SEAT.

Airco onderhoud

Ruikt u vreemde luchtjes of is het lang geleden dat uw airco een goede opfrisbeurt heeft gekregen? Laat voor slechts € 25 uw airco controleren op de werking. Plan dan direct een afspraak in voor airco onderhoud. Zo zet u zonder zorgen de airco op standje voorjaar.

Aircoservice

Heeft uw airco service nodig? Vanaf € 139,- wordt het systeem opnieuw afgevuld met koudemiddel en wordt er een geurbehandeling uitgevoerd. Het is geadviseerd om dit 1x per 3 jaar te doen, zodat het systeem altijd goed blijft functioneren en u fris de weg op kunt.

Interieurfilter vervangen

Schone frisse lucht in je auto! Met een nieuw interieurfilter ga je de lente weer met vertrouwen tegemoet. Steeds vaker zijn onze interieurfilters voorzien van actieve filtering en anti-allergene eigenschappen. Het vervangen van uw interieurfilter kan al vanaf € 60. Bovendien geniet u van 15% korting als uw auto 5 jaar of ouder is. 

Gratis ruitreparatie**

Voorkom dat een sterretje een barst wordt en laat deze snel bij uw Broekhuis SEAT dealer repareren. SEAT werkt samen met Dealerglass zodat u eenvoudig een afspraak kan maken en u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiele afhandeling. **indien verzekerd.

Aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 maart 2023 tot en met 31 mei 2023. 

*Voor auto's vanaf modeljaar 2016 geldt een tarief van € 199.

**Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij uw autoverzekering geclaimd worden mits u WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat u een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat u zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk uw polisvoorwaarden wat exact voor u van toepassing is.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1