Exclusief voor onze relaties!

Proefrit in de nieuwe Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4

Broekhuis Alfa Romeo Zwolle aan de Nikolaus Ottostraat 11 biedt exclusief voor u als Broekhuis-relatie een proefrit aan. Interesse om deze Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4 zelf te ervaren? Meldt u zich dan aan via het aanmeldingsformulier.

De Tonale is de eerste geëlektrificeerde Alfa Romeo en de eerste compacte SUV van het sportieve Italiaanse merk. Hij debuteert als zeer compleet uitgeruste ‘Tonale Edizione Speciale 130PK Hybrid’-versie boordevol techniek en met 5 jaar garantie. Deze plug-in hybrid is hiermee voor de Italiaanse fabrikant een belangrijk item op weg naar Alfa Romeo’s ‘van zero naar zero’-proces. Alfa Romeo zal de aankomende jaren grote stappen zetten door van nul geëlektrificeerde modellen (begin 2022) uit te groeien naar een volledige divisie emissievrije modellen in 2027. Deze plannen hebben geen invloed op zijn Italiaanse ‘roots’ en sportieve karakter.

Vierwielaandrijving

De 275 pk sterke Alfa Romeo Plug-in Hybrid Q4 met vierwielaandrijving biedt een volledig elektrische actieradius tot 80 kilometer (WLTP, stadscyclus) en inclusief benzine meer dan 600 kilometer. Daarnaast biedt deze Q4-vierwielaandrijving optimale veiligheid en de beste grip op de weg .
Het interieur is voorzien van ‘ambient lighting’ die extra sfeer en persoonlijkheid biedt. Tevens zitten de berijder en passagier op alcantara-stoelbekleding en is het sportstuur bekleed met leer. De aluminium schakelflippers geven de auto een extra sportieve uitstraling mee. Uiteraard maakt de Tonale Plug-In Hybrid gebruik van een touchscreen radio (10,25 inch) met spraakbediening die zowel geschikt is voor Apple Carplay en Android Auto. De mobiele telefoon zelf wordt draadloos opgeladen. Deze specificaties tonen aan dat de Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid helemaal past in de verwachtingen van deze tijd.

Inschrijven

Evenementdetails

Broekhuis Alfa Romeo Zwolle
Nikolaus Ottostraat 11, 8013 NG Zwolle
+ Google Maps

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1