Transit Custom

Ford Ranger

Tijdelijk 7,99% rente op financiering

Ford Ranger - 7,99% rente op financiering

De Ford Ranger is een uiterst krachtige pick-up die overal komt en alles kan! De nieuwe Ranger maakt zijn imago dubbel en dwars waar. Hij zit vol met upgrades op het gebied van design, capaciteit en technologie. Met een bruto laadvermogen van meer dan 1 ton en 3500 kg trekvermogen kunt u de lastigste taken en uitdagingen aan en de zwaarste en grootste ladingen vervoeren en trekken. Bij Broekhuis Ford is de Ranger direct uit voorraad leverbaar. 

Tijdelijk 5 jaar lang 7,99% rente op financiering!

U profiteert nu van 7,99% rente op Financial Lease met een maximale looptijd van 5 jaar. Zo weet u precies waar u aan toe bent en stapt u voor een vast bedrag per maand zonder rente in uw gloednieuwe, rijk uitgeruste, Ford bedrijfswagen. Profiteren van deze actie? Wacht dan niet te lang en vraag direct een proefrit aan of kom langs bij één van onze Ford-vestigingen.

Wilt u meer weten? Twijfel niet om contact op te nemen. U bent van harte welkom voor een proefrit!

Actie geldig zolang de voorraad strekt. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeelding kan afwijken.

Interesse in deze actie?

Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1