Kom naar de Winterinspectie 2022 en breng uw Hyundai in winterconditie!

Het is belangrijk dat uw auto winterklaar is. Graag nodigen wij u uit voor de jaarlijkse Winterinspectie bij uw dealer. Tijdens de winterinspectie wordt uw auto door het hele team gecontroleerd op allerlei wintergevoelige zaken. Of uw auto winterklaar is, weet u na ontvangst van het winterconditierapport. Na de Winterinspectie ontvangt u een mooi cadeau.

Voor u: een leuk presentje.

De Winterinspectie van Hyundai is voor ons altijd een feest. Na twee corona jaren kijken we erg uit naar de volgende editie. Na de keuring krijgt u van ons een cadeau, dat u op het feest in ontvangst neemt. Dit jaar zijn dat twee paar duurzame Healthy Seas-sokken, gemaakt van ECONYL® (geregenereerd nylon van afval zoals oude visnetten). Die zorgen voor warme voeten én een schone oceaan.

Het goede doel: Healthy Seas.

Voor elke editie van de Winterinspectie vragen wij u minimaal 2,50 te doneren voor een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst van de winterinspectie naar Healthy Seas. Deze organisatie zet zich in voor het opruimen van in zee achtergelaten visnetten en is een van de redenen waarom Hyundai zich inzet voor een schoner milieu.

Wat checken we tijdens de Winterinspectie?

✔ Olie en remvloeistof

Wij zorgen ervoor dat de olie- en remvloeistofniveaus correct zijn. Een optimale werking van alle systemen en de motor, zelfs in winterse omstandigheden, is verzekerd wanneer alle vloeistoffen op het juiste niveau zijn.

✔ Ruitenwissers en -sproeiers

Het is belangrijk dat u goed zicht heeft tijdens het winterseizoen. Wij zorgen ervoor dat de ruitensproeiers en ruitenwissers goed werken.

✔ Elektrisch laadcircuit

De accu en de distributieriem moeten worden gecontroleerd. Als u tijdig slijtage opmerkt, kunt u een geknapte distributieriem en hoge kosten vermijden. Ongeacht het weer zal een goed werkende accu ervoor zorgen dat de auto kan starten.

✔ Verlichting

Werken alle autolichten naar behoren? U wilt zichtbaar zijn in de winter als het vroeg donker wordt.

✔ Airco

Het is fijn dat uw autoruiten snel ontwasemen in de winter. Er zijn geen nare luchtjes nadat we gecontroleerd hebben of uw airco nog werkt.

✔ Koelsysteem

We kijken naar het niveau en de conditie van het koelsysteem. Door slijtage of onvoldoende koelvermogen kan de motor oververhit raken.

✔ Banden

In de winter zijn de wegen gladder door regen of sneeuw. Een juiste bandenspanning en voldoende profieldiepte zijn noodzakelijk. Wij bekijken beide voor u.

✔ Voorruit

We controleren uw voorruit op sterretjes of scheuren. Door temperatuurwisselingen kan een sterretje sneller scheuren.

Maak kans op een gloednieuwe Hyundai i10!

Speciaal voor bestuurders met een MyHyundai-account is er kans op een gloednieuwe Hyundai i10 Comfort ter waarde van 17.695,- als u de Winterinspectie bezoekt met een persoonlijke wincode. Er zullen nog veel meer prijzen te winnen zijn. Het enige wat u hoeft te doen is de mailing met uw gepersonaliseerde wincode mee te nemen naar de winterinspectie. Mogelijk is de wincode goed voor de hoofdprijs of een van de vele andere prijzen.

Let op: uw persoonlijke wincode is alleen geldig tijdens de Winterinspectie.
*U maakt kans op de Hyundai i10 als u op vrijdag 4 of zaterdag 5 november langs komt voor de winterinspectie. 

Profiteer van winterse aanbiedingen.

Tijdens de winterinspectie van uw auto worden de belangrijkste onderhouds- en veiligheidspunten door onze experts gecontroleerd. Na afloop ontvangt u een inspectierapport. Als u een vervanging of reparatie nodig heeft, kunt u profiteren van enkele speciale aanbiedingen op zaken als accu's en banden.

Let op: de aanbiedingen zijn uitsluitend geldig tijdens de Hyundai Winterinspectie 2022.

Hyundai-winterbanden.

In de winter zijn winterbanden ontworpen voor optimale grip en een kortere remweg. Winterbanden bieden meer grip bij temperaturen onder 7 Celsius. Als u uw winterbanden combineert met lichtmetalen velgen, kunt u profiteren van scherp geprijsde Hyundai winterbandensets. Zo weet u zeker dat u deze winter veilig de weg op kunt.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1