• Koopprijs vanaf € 12.995

Fiat Fiorino: de bestelwagen gemaakt voor de stad

De Fiat Fiorino is compact, behendig en komt overal. Hij is nu nog specialer en representatiever in het segment waarvan hij de trotse pionier was. Hij combineert de ziel van een commercieel voertuig met de uitstraling van een personenwagen. Perfect voor werkzaamheden in de stad, wendbaar in het verkeer, eenvoudig te rijden en te parkeren. Het ideale voertuig voor bezorgen van deur tot deur. De Cargo Van voor het vervoeren van allerlei soorten goederen. Wat voor weg u ook gaat volgen, de Fiorino is er klaar voor.

De sterke punten van de Fiat Fiorino:

 • Compact en wendbaar
 • Laadvolume tot 2,8 m3
 • Laadvermogen tot 660 kg
 • Brede schuifdeur met ergonomische hendels
 • Openingshoek achterdeuren 180 graden
 • Hoogte laaddrempel (onbeladen) slechts 527 mm
 • Draaicirkel 9,95 m

Een goed uiterlijk zit in de Fiat-familie

Het exterieur van de Fiat Fiorino is opnieuw ontworpen met expliciete verwijzingen naar het ontwerp van de Fiat Professional-lijn. Daarbij zijn het karakter van het model met een moderne en dynamische stijl behouden. De bestelauto heeft een front met hoge koplampen voor een goede zichtbaarheid en een nieuwe bumper en grill die de stijl accentueren. De Fiorino draagt met trots het naamkaartje van Fiat Professional die de sterke identiteit van het merk en toewijding aan de lichte commerciële voertuigenlijn benadrukt.
 

Kom binnen in de comfortzone

Met de Fiorino kunt u, dankzij het ergonomische en comfortabele interieur, ontspannen werken. En de nieuwe functies maken de cabine zo functioneel als een reizend kantoor: stuurwiel met radiobediening, permanente achtergrondverlichting van het instrumentenpaneel voor een betere zichtbaarheid, 5V USB-ingang en handschoenenvak. Voor al uw spullen zijn er verschillende en veelzijdige opbergmogelijkheden. Verder een praktische documenthouder en een passagiersstoel die ingeklapt als tafel kan worden gebruikt.

Houd altijd contact

Uw bedrijf gaat altijd door, ook tijdens het rijden. De Fiorino biedt u daarom een volledig infotainment-systeem met de 5-inch touchscreen radio voorzien van bluetooth, audio-streaming, USB, AUX MP3 en bediening op het stuurwiel. De radio kan met een navigatiesysteem worden opgewaardeerd, zodat u nooit meer de weg kwijtraakt. Dit alles is geïntegreerd in het dashboard, zodat u de totale controle hebt en kunt bellen zonder dat u uw handen van het stuur hoeft te halen. Radio CD MP3 en Radio DAB-voorbereiding zijn ook verkrijgbaar. Alle technologie die u nodig heeft, is dus binnen handbereik.

Euro 6-motoren

De Fiorino is leverbaar met een viertal vlotte en zuinige Euro 6-motoren op benzine, diesel en aardgas. Ze combineren een hoog prestatieniveau met een milieubewust karakter. De dieselmotoren zijn ook verkrijgbaar in een zuinige EcoJet-uitvoering, waarmee een verlaging van de emissies en het brandstofverbruik tot 14% mogelijk is. Voor maximaal rijcomfort in de stad kan de 1.3 MultiJet2-dieselmotor van 80 pk worden gecombineerd met een geautomatiseerde ComfortMatic-versnellingsbak.

Veiligheid

Veiligheid is een eerste vereiste wanneer u elke dag voor uw werk de weg op moet. Het uitgebreide pakket standaard en optionele veiligheidsvoorzieningen van de Fiorino garandeert daarom een optimale bescherming voor zowel de bestuurder als andere inzittenden. De aparte vergrendeling van de voor- en achterportieren garandeert uw veiligheid tijdens laden en lossen.
De Elektronische stabiliteitsregeling (ESC) grijpt in bij verlies aan grip van de banden in een bocht of bij een plotselinge uitwijkmanoeuvre om het voertuig bestuurbaar te houden.
 

De Fiorino
 • Koopprijs vanaf € 12.995

Fiat Fiorino

 • Compact en wendbaar
 • Ruime laadruimte tot wel 2.8 m3
 • 660kg Laadvermogen
 • '7' Infotainmentsysteem
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1