Bij aankoop van een geëlektrificeerde Opel

Altijd al de stap willen zetten naar elektrisch rijden? Wacht dan niet langer! Dit is het moment om over te stappen. Tijdelijk ontvangt u namelijk bij iedere volledig elektrische Opel een Connected Wallbox t.w.v. € 1.869 cadeau! Dit geldt voor de Opel Corsa-e en Mokka-e. Liever een Plug-in Hybrid zoals de nieuwe Astra of de nieuwe Grandland? Dan ontvangt u tijdelijk een gratis easyWallbox t.w.v. € 599 cadeau.

Opel Astra Hybrid

Klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? Maak dan kennis met de gloednieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid. De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. Geniet van zijn atletische stijl en toonaangevende technologie.
Ontdek het baanbrekende, volledig digitale Pure Panel® met een breed scherm en intuïtieve bediening. De nieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert u binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot.

Opel Grandland Hybrid

Gewoon mooi? Vergeet het maar! De nieuwe Opel Grandland Hybrid overtreft alle verwachtingen, met zijn zelfverzekerde design, iconische Vizor, ultiem rustige interieur met het volledig digitale Pure Panel en innovatieve technologie zoals het Night Vision-camerasysteem en IntelliLux LED® Pixel Light-koplampen.
 

easyWallbox t.w.v. € 599

De easyWallbox is een gemakkelijke Plug & Play oplossing voor het laden van uw Plug-in Hybrid of volledig elektrische auto. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact, simpel toch?
Het standaardvermogen van de easyWallbox is 2,3 kW maar kan met hulp van een elektricien verhoogd worden naar 7,4 kW, zo kunt u nog sneller laden. De easyWallbox is voorzien van slimme veiligheidssystemen die het laadvermogen autonoom en op een veilige manier afstellen op het maximale vermogen in uw huis.

Specificaties:

  • 2.3kW laadstation (upgrade naar max. 7.4kW mogelijk)
  • Plug & Play installatie
  • Laadsessie te bedienen via App

Connected Wallbox t.w.v. € 1.869

De ideale oplossing om een Wallbox met meerdere gebruikers te delen en/of gemakkelijk gebruiksgegevens en elektriciteitskosten uit te lezen. De Connected Wallbox is verbonden met het internet en kan via een app aangestuurd worden. Hij is beschikbaar in een 1-fase en 3-fasen uitvoering.

Specificaties:

  • 11kW laadstation
  • 6 meter vaste laadkabel
  • Slimme functies zoals; dynamic load balancing, instellen laadtijden, etc.
  • Eenvoudig laadkosten verrekenen met bijv. werkgever (optioneel abonnement)
  • Backoffice via Smart Wallbox App

Ik lease liever

Liever rijden in een nieuwe Plug-in Hybrid tegen een vast laag maandtarief? Dan ontvangt u ook de easyWallbox gratis. Neem die stap naar elektrisch rijden en ontdek welk model het beste bij u past. 

Heeft u al een wallbox?

Dan krijgt u in plaats van de easyWallbox of Connected Wallbox een accessoirecheque ter waarde van € 599 óf € 1.869 (afhankelijk vna het gekozen model) om uw nieuwe geëlektrificeerde Opel nog meer naar uw smaak te maken.

Opel Private Lease

Alles inbegrepen voor een vast bedrag per maand.

 

 

Meer weten

Neem dan gerust contact met ons op via de chat, WhatsApp of onderstaand formulier. We staan graag voor u klaar!

De heer / mevrouw

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1