Vakkundige, trefzekere en snelle service

Schade aan uw camper of caravan? De schadeherstellers van Broekhuis Autoschade staan voor u klaar om de schade zo vakkundig, trefzeker en snel mogelijk te herstellen. Zo kunt u zo spoedig mogelijk weer genieten van uw camper of caravan!

Totaal ontzorgen

Schade is al vervelend genoeg, daarom doen onze professionals er alles aan om u volledig te ontzorgen. Doordat Broekhuis Autoschade voor bijna alle camper- en caravanverzekeraars werkt, kunnen wij de complete schadeafhandeling rechtstreeks met uw verzekeraar regelen. Zo heeft u geen omkijken naar het herstel van uw camper of caravan!

Schadeherstel die past bij uw camper of caravan

Voor het herstellen van de schade aan uw camper of caravan gebruiken wij verschillende technieken. Zo kunnen wij met Spotrepair enkel het beschadigde gedeelte van een onderdeel repareren, wat zowel tijd als geld scheelt. Daarnaast kunnen wij kunststof delen over het algemeen goed herstellen, door onder andere het lassen van kunststoffen. Zelfs krassen op kunststof ramen zijn te herstellen door de ramen te polijsten. En heeft u schade aan uw interieur? Ook dat kunnen we vaak repareren, waardoor het vervangen van het interieur overbodig wordt.

Kortom, de medewerkers van Broekhuis Autoverhuur staan voor u klaar met vakkundige, trefzekere, snelle én diverse service!

Samenwerking professionele schadeherstellers

Onze vestigingen in Beverwijk, Hippolytushoef en Zaandam zijn aangesloten bij OMNIA CCS, een landelijk samenwerkingsverband van professionele schadeherstellers. Zo staan wij garant voor kwaliteit en deskundigheid gecombineerd met de beste service en garantie. Immers, een goed herstelde camper of caravan betekent waardebehoud van uw kostbare bezit.

De schadeherstellers van Broekhuis Autoschade staan voor u klaar om schade aan uw camper of caravan zo vakkundig, trefzeker en snel mogelijk te herstellen!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1