Ford Kuga PHEV

Ford Options vanaf € 359,- per maand

Proefrit maken

FORD OPTIONS KUGA

Geniet van meer vrijheid. Geniet van de Kuga plug-in Hybrid, de slimme en veelzijdige SUV van Ford. Een plug-in hybride die niet alleen heel zuinig is, maar ook krachtig. Met Ford Options betaalt u nu tijdelijk slechts 2,9% rente. Zo rijdt u nu al  een nieuwe Ford Kuga vanaf € 359,- per maand.

Uw nieuwe Ford inclusief garantie en onderhoud

Wilt u volledig onbezorgd rijden? Vanaf slechts € 1,- per dag geniet u van uw nieuwe Ford inclusief garantie én onderhoud. Kies voor het Ford Protect Verlengde Garantie in combinatie met een Ford Protect Service Plan Plus. Zo heeft u de onderhoudskosten onder controle en bent u verzekerd van de inzetbaarheid van uw Ford.

Met Ford Options kiest u voor:

  • Een rente vanaf slechts 2,9%
  • Een looptijd van 24 of 36 maanden
  • Een vast maandbedrag
  • Een toekomstige gegarandeerde minimale inruilwaarde met 3 opties aan het eind van de looptijd: 1 De auto inruilen voor een nieuwe Ford, 2 de auto teruggeven en 3 de auto houden

Interesse in deze actie?

Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Ford Credit, handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. (ingeschreven in het register aangehouden door de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder nummer 12015032) treedt op als aanbieder van financieringen genoemd op deze pagina. Dit betreft geen advies, je dient zelf te bepalen of het door jouw gewenste krediet aansluit bij jouw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. De Europese standaardinformatie is verkrijgbaar via Ford Credit en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbiedingen zijn geldig t/m 30 juni 2023.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1