- x 23.10.2023
Nieuws algemeen Vers van de rolband Volvo

Volvo XC40: Zakenauto van het jaar 2024

Vorig jaar in de top vijf. Dit jaar de grote winnaar; de volledig elektrische Volvo XC40 is door het vakblad Automotive Management uitgeroepen tot ‘Zakenauto van het jaar 2024’. Hiermee toont Volvo aan dat een model lang populair kan blijven, want de XC40 is al een flinke tijd op de markt.

Nieuw platform

Toch is de XC40 de afgelopen tijd doorontwikkeld en het kreeg zelfs een nieuw platform. Wellicht dat hierdoor de populariteit alleen maar is toegenomen. Ook omdat deze aanpassingen (zoals het overstappen van voorwiel- naar achterwielaandrijving) deze SUV van Volvo nóg efficiënter maken. Tel hier de volgens WLTP-normen gemeten actieradius van 572 kilometer bij op en dan is deze verkiezing meer dan goed te begrijpen!

Vakmanschap

En Volvo is Volvo. Geliefd om zijn iconische design dat Scandinavisch vakmanschap weerspiegelt. En cruciaal voor de zakelijke markt? Volvo kent een indrukwekkende restwaarde. Deze volledig elektrische SUV van Volvo excelleert als het gaat om kilometerkostprijs en duurzaamheid. Plus de waardering van zijn altijd aanwezige kwaliteit!

Interesse in de Volvo XC40 en zoekt u meer informatie? Klik op de button

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1