• Koopprijs vanaf € 37.700

OPEL VIVARO-E: DE 100% ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGEN VAN OPEL

Hij is er: de nieuwe Opel Vivaro-e. De eerste volledig elektrische Opel Bedrijfswagen! Vanzelfsprekend is de bedrijfsauto van de toekomst gebaseerd op de recent uitgebrachte, 3e generatie Vivaro. Dit betekent dat ook de elektrische versie direct meeprofiteert van een vernieuwend design, een veelzijdig interieur, veel comfort, volop connectiviteit en een flink laadvermogen. De elektrisch aangedreven Opel Vivaro-e is nu te bestellen bij Broekhuis en heeft een vanafprijs van € 30.599,- exclusief btw.

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS VIVARO-E: KEUZE UIT GROOT OF GROTER

Standaard is de 4,60 meter lange Opel Vivaro-e uitgerust met een 50 kWh groot accupakket. Deze ultra efficiënte elektromotor levert 136 pk vermogen en heeft een elektrisch rijbereik tot wel 230 kilometer (WLTP). Mag het (nog) een beetje meer zijn? De middelgrote, 4,95 meter metende Vivaro-e uitvoering is er ook qua batterij in een maatje groter. Met de 75 kWh accu aan boord  komt u maar liefst 330 kilometer (WLTP) ver. In deze samenstelling kost de Opel Vivaro-e € 38.999,-.

Heeft u aan een actieradius van 230 km voldoende? Dan is de Opel Vivaro-e in maatje ‘M’ de uwe vanaf € 31.599,-. Wie extra groot wil uitpakken heeft aan de Vivaro-e L-versie een uitstekende partner. De langste (L3, 5,30 meter) Opel Vivaro-e is eveneens leverbaar in combinatie met zowel een 50 kWh als een 75 kWh accupakket en heeft een vanafprijs van respectievelijk € 32.499,- en € 40.249,-.

VIVARO-E EDITION & INNOVATION ALS GESLOTEN BESTEL OF DUBBELE CABINE

Net als de niet-elektrische Opel Vivaro’s is ook de Vivaro-e natuurlijk meer dan ‘alleen’ een gesloten bestelwagen. Wanneer de voorste rij niet voldoende blijkt om alle passagiers mee te nemen, dan adviseren we om voor de Vivaro-e met dubbele cabine te gaan. De Opel Vivaro-e Dubbele Cabine wordt standaard als L3H1 geleverd – oftewel de 5,30 meter lange uitvoering – en kost minimaal € 34.999,- exclusief btw. Heeft de 75 kWh accu de voorkeur, dan betaalt u een meerprijs van € 7.400,-. Let op: genoemde prijzen zijn gebaseerd op de Vivaro-e Edition. Naast dit extra aantrekkelijk geprijsde actiemodel, is de Opel Vivaro-e er tevens als nóg luxere Innovation. Verder staan onder andere een verhoogd laadvermogen, Driver Assistance pakket, exterieurpakket, Technology pakket en veiligheidspakket op de optielijst.

KRACHTIG, STIL, WENDBAAR, VOORDELIG EN BEREIKBAAR VOOR IEDERE KLANT

De batterijen aan boord van de Opel Vivaro-e gesloten bestelauto en dubbele cabine zijn van het type lithium-ion. Behalve dat elektrisch rijden super schoon is, heeft het als prettige bijkomstigheid dat de maximum trekkracht altijd direct voorhanden is. Ook mooi: doordat het zwaartepunt relatief laag ligt vanwege de positie van de elektromotor, komt dit ten goede van de wegligging. Bovendien is de elektromotor bijzonder stil, zodat de elektrische Opel Bedrijfswagen nagenoeg geruisloos zijn werk doet.

Dit moet de ondernemer sowieso aanspreken: doordat de Opel Vivaro-e geen CO2 uitstoot, is deze elektrisch aangedreven bedrijfsauto welkom in elke stad, ongeacht hoe strikt de genomen milieumaatregelen op locatie zijn. U hoeft dus geen klant over te slaan! En dan is er nog de vrijstelling van BPM en motorrijtuigenbelasting. Per januari 2020 geldt een bijtellingspercentage van 8% op elektrische voertuigen over de eerste € 45.000,-. Vergeet daarnaast de milieu-investeringsaftrek (MIA) niet, welke een winstaftrek tot 36% van de nieuwwaarde mogelijk maakt.

Wilt u de elektrische Vivaro rijden? Bezoek de Broekhuis showroom voor meer informatie of om de bedrijfswagen direct te bestellen! We helpen u graag. 

De Vivaro-e

  • Koopprijs vanaf € 37.700

BELANGRIJKE KENMERKEN 

  • Standaard 4,60 meter
  • 50 kWh groot accupakket
  • 136 pk vermogen
  • Elektrisch rijbereik tot wel 230 kilometer (WLTP)
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1