Dit is de VW Amarok. De nieuwe pick-up.

De nieuwe Amarok komt eraan. Naast een compleet ander design is de nieuwe VW Amarok voorzien van nieuwe features en technische innovaties in het pick-up segment. 

Waar u de nieuwe Amarok ook voor wilt gebruiken, al zijn moderne rijhulpsystemen bieden meer ondersteuning en veiligheid dan zijn voorgangers. De Amarok onderstreept zijn premium karakter met functies zoals sfeerverlichting en een premium audio-installatie van Harman Kardon. 

Dit zijn slechts een paar van de vele design- en technische highlights van de nieuwe Amarok. Zo kunnen afhankelijk van het model en de specificaties voortaan grote ladingen tot zelfs 1,2 ton in de laadbak van de nieuwe Amarok worden vervoerd. In combinatie met de automatische transmissie is de Amarok in staat om een aanhanger van max. 3,5 ton voort te trekken.

Dit is design

De nieuwe Amarok presenteert zich met krachtige contouren in het volledig herziene ontwerp van Volkswagen Bedrijfswagens. Een langere wielbasis zorgt voor een hogere aanloophoek voor verbeterde offroad-capaciteit.
Moderne "IQ.Light" LED-matrixkoplampen, optioneel tot 21" velgen, compleet nieuwe stylingpakketten voor het exterieur met nieuw ontworpen stylingbars, opstaptreden en de grille.

De Amarok

De nieuwe Amarok is standaard al uitgerust met: 

  • LED-koplampen
  • Achteruitrijcamera
  • 25,65 cm (10,1”) infotainment inclusief touchscreen + DAB
  • Elektrische stuurbekrachtiging
  • Elektronisch stabilisatieprogramma
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1