Elektrisch rijden is helemaal van deze tijd waarin CO2-reductie een belangrijk thema is. Wanneer u elektrisch rijdt, stoot u tijdens het rijden geen CO2 uit. Emissievrij rijden is dan ook minder belastend voor onze leefomgeving en het milieu. Twijfelt u over het overstappen naar elektrisch rijden? Het private leasen van een elektrische auto biedt allemaal argumenten om nu over te stappen.

Voordelen van een elektrische auto private leasen

Er zijn vele redenen om over te stappen naar elektrisch rijden, zeker wanneer u kiest voor het private leasen van een EV (Elektrisch Voertuig). Argumenten zoals 'dure aanschaf' of 'onzekere restwaarde' spelen geen rol meer, aangezien deze zaken voor rekening zijn van de leasemaatschappij als u kiest voor private lease.

All-in tarief per maand
Voor een vast bedrag per maand rijdt u een gloednieuwe elektrische auto. In dit bedrag zijn zaken als onderhoud, reparatie en verzekering inbegrepen. Het enige wat u hoeft te doen, is uw EV te laden en te genieten van elektrisch rijden.

Lagere kosten
De aanschafkosten van de elektrische auto, die doorgaans nog iets hoger liggen dan die auto’s met een verbrandingsmotor, zijn voor rekening van de leasemaatschappij. Daarnaast kunt u dankzij laadmogelijkheden aan huis tot de helft goedkoper ‘tanken’ waardoor uw voordeel steeds verder oploopt wanneer u steeds meer kilometers rijdt.

Toekomstbestendig
Met een elektrische auto bent u klaar voor de toekomst. Zo weet u zeker dat u ook in iedere milieuzone van grote steden en natuurgebieden welkom bent. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u naar de grote stad reist.

Comfort
De enorme stilte, souplesse en het feit dat u altijd, onder alle omstandigheden meer dan genoeg power ter beschikking heeft zijn redenen om over te stappen naar elektrisch rijden. Daarbij is knoeien bij de brandstofpomp verleden tijd en kunt u steeds meer kilometers op één accu afleggen.

Welke elektrische auto wilt u private leasen?

Bij Broekhuis Lease hebben we een breed aanbod aan elektrische auto’s. Diverse merken, modellen en uitvoeringen zijn vertegenwoordigd. Bekijk het aanbod en stel uw nieuwe elektrische auto samen in onze private lease calculator.

Veelgestelde vragen over elektrisch rijden

Wilt u meer weten over de actieradius, laadmogelijkheden en de kosten van elektrisch rijden? We hebben enkele veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord.

Hoe ver kan ik rijden met een elektrische auto?

Het antwoord op deze vraag is niet eenduidig, dit verschilt namelijk per accupakket en hangt ook nog af van andere variabelen zoals uw rijstijl en de weersomstandigheden.
Lees meer over de actieradius

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Hoe werkt het opladen van een elektrische auto?

Het opladen van een elektrische auto werkt eigenlijk hetzelfde als het opladen van uw telefoon of laptop. Hoe snel de auto oplaadt is afhankelijk van de laadpaal en andere variabelen.
Zo werkt het opladen

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Is thuisladen mogelijk met een laadpaal?

Stapt u over naar elektrisch rijden? Dan is een laadpaal aan huis wellicht de ideale laadoplossing voor u. Broekhuis adviseert over en levert diverse laadpalen en laadpassen.
Ontdek de laadmogelijkheden

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Wat kost elektrisch rijden?

Wat elektrisch rijden kost hangt af van het type auto, uw rijstijl, de weersomstandigheden en andere zaken. We hebben aanschafkosten, tank/laad kosten en andere kosten vergeleken.
De kosten op een rij

Is uw vraag voldoende beantwoord?
Welke elektrische auto wilt u private leasen? Broekhuis is uw partner in e-Mobility.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1