• Koopprijs vanaf € 42.299

Is de nieuwe Ford Transit Custom Plug-In Hybrid uw nieuwe collega?

De Ford Transit Custom Plug-In Hybrid is speciaal ontworpen voor de ondernemer die slimmer, comfortabeler, efficiënter én milieubewuster te werk wilt gaan. Stap binnenkort in om zijn indrukwekkende rijdynamiek te ontdekken en om u te laten verrassen door zijn ruime interieur.

Ford heeft bij de productie van nieuwe bedrijfswagens de nadruk gelegd op het evenwicht tussen een groot vermogen, brandstofefficiëntie en een lage uitstoot. Zo heeft Ford een jaar lang onderzoek gedaan naar de potentie van hybride bedrijfswagens voor schonere lucht in grote steden. Spoiler alert, dit bleek een succes! 75% van alle ritten door de stad werd elektrisch afgelegd. Daarom is de Ford Transit als hybride op de markt gebracht.

Specificaties van de Ford Transit Custom Plug-In Hybrid

De nieuwe Transit Custom Plug-In Hybrid (PHEV) is gebouwd om jou efficiënter dan ooit te laten werken. De geavanceerde elektrische aandrijflijn kan opgeladen worden via het stroomnet en opereert volledig op elektrisch vermogen tijdens kortere ritten. Met hulp van de veelvuldig bekroonde 1,0 l EcoBoost-motor levert deze bestelwagen uitzonderlijke prestaties, zelfs tijdens langere ritten. En helpt om de luchtvervuiling te reduceren en levert al de flexibiliteit, het vermogen en de betrouwbaarheid die je van een Ford Transit Custom mag verwachten.

Verbruik van de Ford Transit Custom Plug-In Hybrid

Minder uitstoot wordt gerealiseerd dankzij onder andere het start-stop systeem waarbij de motor automatisch uitschakelt als de Transit stilstaat. Om weer te rijden trapt u de koppeling in en schakelt u naar de eerste versnelling. Hiermee bespaart u al gauw tot 10% brandstof. Zodra u weer begint met rijden schakelt de functie ‘acceleratie controle’ in. Deze functie controleert de acceleratiesnelheid en reduceert automatisch het verbruik. Zo rijdt u tot wel 15% zuiniger. En met een accu waarmee u 50 kilometer kunt rijden, rijdt u ook nog eens een gedeelte emissievrij.

Interieur

Naast dat de Ford Transit Custom Plug-In Hybrid zuinig en efficiënt rijdt, is hij ook efficiënt en ruimte besparend ingericht. Zo kunt u met slimme technologieën, waaronder Ford SYNC 3, de bedrijfswagen gebruiken als comfortabel mobiel kantoor. Met Ford SYNC 3 bent u namelijk ook onderweg verbonden met uw mobiele telefoon, het navigatiesysteem en muziek. U hoeft alleen te kiezen of u gebruikmaakt van spraakopdrachten of het 8-inch touchscreen.

Terwijl u deze hybride bedrijfswagen bestuurt, zit u op de nieuw ontworpen geometrische stoelen die extra comfort, ondersteuning en ontspanning bieden. Daarbij voorziet de Transit in vele handige opbergruimtes zodat er geen losse spullen in de bedrijfswagen liggen. Naast handige opbergruimtes beschikt de Ford Transit Custom Plug-In Hybrid over een laadruimte van zes kubieke meter waarin moeiteloos 3 europallets passen. Met een extra brede schuifdeur, flexibele achterdeuren én optionele superheldere energiezuinige led-lampen kunt u gemakkelijk in- en uitladen.

Kortom, de nieuwe Ford Transit Custom Plug-In Hybrid is de ideale collega voor al uw werkzaamheden. Heeft u interesse in de nieuwe Ford Transit Custom Plug-In Hybrid? Kom dan langs bij één van onze Broekhuis Ford vestigingen of neem contact op

De Transit Custom Plug-in Hybrid

  • Koopprijs vanaf € 42.299

Kenmerken op de Transit Custom Plug-in Hybrid 

  • Laad op via het stroomnet
  • Opereert volledig op elektrisch vermogen tijdens kortere ritten
  • 1,0 l EcoBoost-motor
  • Start-stop systeem
  • Ford SYNC 3
  • Laadruimte van zes kubieke meter
1