Het is weer zomer! We kunnen niet wachten tot we weer op pad kunnen. Bereid u alvast goed voor. Uw Ford is na lang stilstaan vast toe aan een controle. En wat dacht u van een schone airco en verse filters? Laat uw Ford controleren door onze specialisten. Voor slechts € 29,- lopen zij hem na op 16 vitale punten, zoals de accu, remmen en verlichting. Een prettig idee, met alle kilometers voor de boeg.
Veilige lucht in de auto

Altijd schone lucht

Iedereen weet dat een airco zorgt voor koeling op warme dagen, maar ook op minder warme dagen is een goed functionerende airco erg belangrijk. Een goed werkende airco zorgt dat beslagen ruiten zo snel mogelijk ontwasemt zijn en voor schone lucht in de auto.

Veilige lucht in de auto

Vertrouwen dat de lucht die u in de auto inademt, veilig en schoon is. Het MicronAir® Protect Air Filter kan verlichting bieden bij hooikoorts en allergieën en kan zelfs de overdracht van virussen verminderen. Voor de schoonste lucht in uw Ford laat u de airco reinigen en het nieuwe filter plaatsen. Zo bent u verzekerd van schone lucht als u de weg op gaat.

Gratis pechhulp

Komt u langs voor een Ford onderhoudsbeurt? Dan kunt u daarna rekenen op gratis pechhulpservice in heel Europa. Dit betekent hulp ter plekke, alternatief vervoer, een vervangende auto of zelfs accommodatie voor een overnachting als dat nodig is. Dat geeft een gerust gevoel.

Gratis Pechhulp
Handige accessoires

Handige accessoires

Gaat u op pad en neemt u veel spullen of fietsen mee? Wij hebben handige accessoires zoals dakdragers, dakkoffers en fietsendragers voor u. Daarmee komt alles makkelijk en veilig samen met u op uw bestemming.

Als u de kinderen zoet wilt houden, is een tablethouder voor aan de hoofdsteun misschien een goed idee. Ook handig: een slimme dashcam die altijd met u meekijkt. Mocht er onverhoopt iets gebeuren dan staat u sterker met de videobeelden.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1