Škoda Zomercheck

Is uw Škoda al voorbereid op de zomer? Voor slechts € 30 controleren wij uw Škoda op 20 cruciale punten en vullen we alle essentiële vloeistoffen bij. Dit voorkomt onaangename verrassingen, zodat u zorgeloos van de zomer kunt genieten. Bovendien profiteert u van korting op airco-service, verschillende accessoires en bandenwissel. Maak nu direct een afspraak!

Airco service vanaf € 149*

Maximaliseer het gebruik van uw airco en geniet van schone, frisse lucht. Door professionele airco service te gebruiken, voorkomt u dat kleine defecten uitgroeien tot kostbare reparaties.

Bandenwissel nu € 59

Rijdt u nog steeds op winterbanden? Wissel ze voordelig om en profiteer van meer grip en rijcomfort, een kortere remweg, een lager brandstofverbruik en minder slijtage.

Extra korting op zomerse accessoires

Op zoek naar meer ruimte, gemak en praktisch comfort deze zomer? Profiteer dan van aanzienlijke kortingen op onder andere dakdragers, dakkoffers, fietsendragers en zonwering.

Deze campagne loopt van 1 juni t/m 31 augustus 2024. *Voor auto’s vanaf modeljaar 2017 geldt dat de kosten voor Airco service € 189 bedragen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoering.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1