Professionele en persoonlijke aanpak

De professionals van Broekhuis Autoschade staan voor u klaar in onze 13 vestigingen, verspreid door het land. Hier kunt u rekenen op een professionele en persoonlijke aanpak. Naast het repareren van uw autoschade, kunnen de medewerkers u ook helpen met de afhandeling van de schade met uw verzekeraar en met het repareren óf extra uitrusten van uw camper of caravan.

Werken voor de verzekeraar

Doordat Broekhuis Autoschade werkt voor vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen, kunt u met uw schade bij ons terecht voor snelle en vakkundige service. In de meeste gevallen levert dit extra voordeel voor u op, afhankelijk van de door u gekozen verzekering. Hier vertellen we u graag meer over.

Schade aan uw camper of caravan?

De professionals van Broekhuis Autoschade staan voor u klaar om de schade zo vakkundig, trefzeker en snel mogelijk te herstellen. Hierdoor kunt u zo spoedig mogelijk weer genieten van uw camper of caravan!
 

Certificaten

Om de kwaliteit en service in onze vestigingen te waarborgen, investeren wij dagelijks in vakmanschap, efficiëntie en milieuvriendelijk ondernemen. Hierdoor is Broekhuis Autoschade de gecertificeerde autoschadehersteller in de buurt.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1