Professionele en persoonlijke aanpak

De professionals van Broekhuis Autoschade staan voor u klaar in onze 13 vestigingen, verspreid door het land. Hier kunt u rekenen op een professionele en persoonlijke aanpak. Naast het repareren van uw autoschade, kunnen de medewerkers u ook helpen met de afhandeling van de schade met uw verzekeraar en met het repareren ├│f extra uitrusten van uw camper of caravan.

Werken voor de verzekeraar

Doordat Broekhuis Autoschade werkt voor vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen, kunt u met uw schade bij ons terecht voor snelle en vakkundige service. In de meeste gevallen levert dit extra voordeel voor u op, afhankelijk van de door u gekozen verzekering. Hier vertellen we u graag meer over.

Schade aan uw camper of caravan?

De professionals van Broekhuis Autoschade staan voor u klaar om de schade zo vakkundig, trefzeker en snel mogelijk te herstellen. Hierdoor kunt u zo spoedig mogelijk weer genieten van uw camper of caravan!
 

Certificaten

Om de kwaliteit en service in onze vestigingen te waarborgen, investeren wij dagelijks in vakmanschap, effici├źntie en milieuvriendelijk ondernemen. Hierdoor is Broekhuis Autoschade de gecertificeerde autoschadehersteller in de buurt.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1