Uw Ford klaar voor het najaar

Laarzen in de gang, regenjas aan de kapstok en paraplu bij de deur: u bent klaar voor de herfst. Maar hoe zit het met uw Ford: is hij klaar voor mist, regen, gladheid en bladeren op de weg? Kom even langs voor een check bij uw Ford agent. Dan gaat u met zekerheid de weg op dit najaar.

Zijn uw remmen nog goed?

Zeker op herfstige wegen zijn uw remmen belangrijk. Laat ze daarom tijdig controleren op slijtage. Dat is niet alleen veiliger, maar het kan u ook reparatiekosten besparen.

Is uw accu optimaal?

Nu het ’s nachts al wat kouder wordt, moet u op uw accu kunnen vertrouwen voor een goede start. En langs de weg staat met een kapotte accu wil u zeker niet. Laat daarom even z’n conditie controleren.

Gratis Pechhulp

Komt u langs voor een Ford onderhoudsbeurt? Dan kunt u daarna rekenen op gratis pechhulpservice in heel Europa. Dit betekent hulp ter plekke, alternatief vervoer, een vervangende auto of zelfs accommodatie voor een overnachting als dat nodig is. Dat geeft een gerust gevoel.

Handige accessoires

Neem uw hond altijd mee zonder krassen, vuil en haren in de bagageruimte. Met onze beschermende padsforall® reismat reist u samen veilig en comfortabel. Nu al voor € 255,-.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1