- x 02.03.2023
Nieuws algemeen Vers van de rolband

Broekhuis Campers nu ook dealer van Carado

Broekhuis Campers is al dealer van Hymer en Bürstner campers. Deze merken staan garant voor topkwaliteit en jarenlang vakantieplezier. Onlangs is hier een derde merk aan toegevoegd: Carado. In dit artikel vertellen we meer over dit mooie merk.

Over Carado

Het Duitse Carado staat voor functioneel en comfortabel reizen. De combinatie van betrouwbare techniek en slim design maakt Carado campers uniek. Hierdoor biedt het merk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Carado biedt kampeerders een aantrekkelijk en divers pakket campers, van buscamper tot (half-)integraalcamper. De campers van Carado zijn beschikbaar op Fiat-, Ford-, of Citroën-basis.

"Met onze merken Hymer en Bürstner bedienden we vooral het hogere segment camperaars. Met Carado verbreden we onze doelgroep. Een Carado camper is over het algemeen iets toegankelijker geprijsd. Een prachtige bijkomstigheid is, dat het merk net als Hymer en Bürstner onderdeel is van de Erwin Hymer Groep. Daarom past Carado uitstekend bij ons", aldus Bert Middelman, vestigingsdirecteur van Broekhuis Campers.

Ook Carado buscampers

Van compacte camper voor twee, tot een camper met alkoof voor het hele gezin, of een volledig uitgerust speciaal model: bij Carado vindt u de camper die aan al uw wensen voldoet. Sinds 2017 produceert Carado ook stijlvolle buscampers, zoals de spectaculaire CV590 4×4 Camper Van.

Wilt u meer weten over de campers van Carado en ontdekken welke het beste bij uw past?

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1