- x 02.03.2023
Nieuws algemeen Vers van de rolband

Gelderse Camper Centrale nu ook dealer van Carado

Het Duitse Carado staat voor functioneel en comfortabel reizen. De combinatie van betrouwbare techniek en slim design maakt Carado-campers uniek. Hierdoor biedt het merk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Carado biedt kampeerders een aantrekkelijk en divers pakket campers. Van buscamper tot (half-)integraalcamper. De campers van Carado zijn beschikbaar op Fiat, Ford of Citroën-basis.

"Met onze merken Hymer en Bürstner bedienden we vooral het hogere segment camperaars. Met Carado verbreden we onze doelgroep. Een Carado camper is over het algemeen iets toegankelijker geprijsd. Een prachtige bijkomstigheid is, dat het merk net als Hymer en Bürstner onderdeel is van de Erwin Hymer Groep. Daarom past Carado uitstekend bij ons", aldus Bert Middelman, directeur van Gelderse Camper Centrale.

Van compacte camper voor twee, tot een camper met alkoof voor het hele gezin, of een volledig uitgerust speciaal model: bij Carado vindt u de camper die aan al uw wensen voldoet. Sinds 2017 produceert Carado ook stijlvolle buscampers, zoals de spectaculaire CV590 4×4 Camper Van.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1