• Koopprijs vanaf € 31.250

Opel Combo-e: compact, toonaangevend en volledig elektrisch

 • Opel Combo-e: Bestelauto van het Jaar, maar dan elektrisch
 • Rij tot 275 km (WLTP) aangesloten, 100% emissievrij
 • Veilig onderweg dankzij Forward Collision Alert en Surround Rear Vision
 • Beschikbaar in twee lengtematen met een laadvolume tot 4,4 m3
 • Het 50 kWh accupakket is binnen 0,5 uur voor 80% vol

Opel heeft met de Combo een compacte no-nonsense bedrijfswagen in huis met serieuze capaciteiten. De titels International Van of the Year 2019 en Bestelauto van het Jaar 2021 in Nederland onderstrepen dit feit. De nieuwe Opel Combo-e is gebaseerd op de sterke basis van de benzine en diesel aangedreven versies, maar voegt hier een duurzaam element aan toe. De Opel Combo-e is namelijk volledig elektrisch en daardoor 100% emissievrij te rijden, tot wel 275 km (WLTP) aan één stuk. Daarnaast is de Opel Combo-e efficiënt in gebruik: de laadruimte is zelfs toonaangevend in zijn klasse. Kortom, deze Opel bedrijfswagen is er voor de échte professional.

Volgeladen met assistentiesystemen

Aan toekomstvisie geen gebrek bij Opel. Na diverse personenauto’s gaat ook menig Opel bestelauto over op elektrisch. Het fijne aan Opel is dat de fabrikant elektrisch rijden bereikbaar maakt voor iedereen. En daar blijft het niet bij, want de Opel Combo-e zit ook boordevol baanbrekende technologieën. Assistentiesystemen zoals verkeersbordherkenning en vermoeidheidsdetectie worden op de Opel Combo-e aangeboden. Nog een stap verder gaat Forward Collision Alert inclusief voetgangersbescherming plus een automatisch noodstopsysteem. Daarnaast zijn dode hoeken geschiedenis dankzij Surround Rear Vision: een systeem met twee camera’s dat alles achter én naast de Opel Combo-e digitaal in beeld brengt. Handig voor als u bijvoorbeeld op een rotonde wilt afslaan en fietsers niet over het hoofd wilt zien.

Opel Combo-e: slimme laadruimte voor XL-spullen

Voor wie hard werkt en veel op de weg zit, is goed zitten in de bedrijfswagen essentieel. U treft het met de Opel Combo-e: de zitpositie is lekker hoog en comfortabel, voor maximaal overzicht in het verkeer. Het dashboard blinkt uit in ergonomie en beschikt over een zeer praktisch ingericht 8 inch infotainmentsysteem. Over praktisch gesproken: mede vanwege een slimme indeling van de ruimte achterin, beschikt de Opel Combo-e over een laadvolume van maar liefst 4,4 m3! Naast de Opel Combo-e XL-versie is er ook de 4,4 meter lange L1 met een laadvolume van 3,8 m3. Deze kan al spullen tot 3,09 meter vervoeren dankzij een speciale doorgang onder voorstoelen.

Als L1 en L2, met of zonder dubbele cabine

De compacte bedrijfswagen van Opel kan maximaal 800 kg aan lading vervoeren en heeft een maximum trekgewicht van 750 kg – identiek aan dat van de langere Opel Combo-e L2 versie. Hoeveel langer is langer? De Opel Combo-e L2 is met 4,75 meter 35 centimeter groter dan de L1. De wielbasis van 2,98 meter groeide met 19 centimeter. Meer ruimte nodig voor personen? Een dubbele cabine behoort tot de mogelijkheden.

136 elektrische paardenkrachten

Voor de 0-100 km/h sprint heeft de 136 pk sterke Opel Combo-e 11,2 seconden nodig. Met een volle batterij komt de elektrische Opel bus zo’n 275 km ver, gemeten volgens WLTP. Aan de basis van deze cijfers staat een krachtig 50 kWh accupakket. Via een 100 kW snellader is de totale elektrische range binnen een half uur voor 80% gevuld. Kortom, wie haast heeft én veel rijdt, heeft aan de nieuwe Opel Combo-e een hele goede partner. Een bestelwagen waar MKB én ZZP Nederland niet omheen kan!

Praktisch, schoon en representatief bij klanten voor de dag komen? Het begint met een bezoek aan Broekhuis Opel Bedrijfswagens.

De Combo-e

 • Koopprijs vanaf € 31.250
 • Opel Combo-e: Bestelauto van het Jaar, maar dan elektrisch
 • Rij tot 275 km (WLTP) aangesloten, 100% emissievrij
 • Veilig onderweg dankzij Forward Collision Alert en Surround Rear Vision
 • Beschikbaar in twee lengtematen met een laadvolume tot 4,4 m3
 • Het 50 kWh accupakket is binnen 0,5 uur voor 80% vol
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1