Skoda Enyaq iV

De Enyaq iV is de perfecte auto voor een weekendje weg met uw gezin op zaterdag. Met een indrukwekkende actieradius van 537 km* kunt u gemakkelijk heen en weer rijden naar de Ardennen. Onze ruime volledig elektrische SUV is uitgerust met de nieuwste technologieën. Het 13 inch multimediascherm van de Enyaq iV maakt het eenvoudig om uw route te plannen. En als u graag met een caravan op pad gaat, is dat geen probleem. Deze auto kan tot 1.200 kg⁴ gewicht trekken.

Voor zakelijk gebruik kunt u al in een Enyaq iV rijden voor slechts € 242 netto bijtelling per maand*. Hij is nu direct leverbaar uit voorraad.

Zakelijk rijden in een Enyaq iV

U kunt de volledig elektrische Škoda Enyaq iV al rijden vanaf € 242 per maand bijtelling*. Hij is nu direct leverbaar. Ontdek snel welke Enyaq iV bij u past.

Tijdelijk vanaf € 44.990 of € 242 bijtelling p/m

Tijdelijk extra voordelig de Enyaq iV rijden

Rijd tijdelijk al vanaf € 44.990 in een volledig elektrische Enyaq iV. U kunt nu de Enyaq iV leasen vanaf € 599 per maand met Private Lease*, of zelfs nog voordeliger met subsidie⁷. Als u uw auto inruilt, profiteert u bovendien van € 3.000 extra inruilvoordeel. Hij is nu direct leverbaar.

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op via de chat, WhatsApp of onderstaand formulier. We staan graag voor u klaar!
De heer / mevrouw

Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.

Voor elektrische auto's geldt in 2023 16% bijtelling over de eerste € 30.000 van de catalogusprijs van de auto inclusief opties. Over het meerdere moet 22% bijtelling worden betaald. De genoemde bijtelling is gebaseerd op een inkomstenbelasting van 36,93%.

* Een nieuwe elektrische auto met een fiscale waarde onder de €45.000 komt in aanmerking voor de SEPP subsidie van de overheid. Een beperkte oplage van Enyaq iV 60 is hiervoor beschikbaar. Het aanbod geldt zolang de voorraad strekt. De Enyaq iV in Private Lease komt niet in aanmerking voor subsidie. Meer informatie over SEPP subsidie vind je hier

* Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 augustus 2023, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1