Klaar voor het voorjaar.

Het voorjaar staat weer bijna voor de deur, tijd om uw auto voorjaarsklaar te maken. Hét moment om langs uw Broekhuis Volkswagen dealer te  rijden voor een bandenwissel. Zo gaat u goed voorbereid op weg. Wissel uw winterset om voor een zomerset en profiteer van extra voordeel op originele accessoires.

Bandenwissel

Met temperaturen die langzaam oplopen, scoren zomerbanden beter als het gaat om grip en remweg. Ook mooi meegenomen, zomerbanden slijten in de zomer minder snel dan winterbanden. Doe uzelf dus niet tekort en plan snel een bandenwissel bij ons in. We checken dan meteen uw bandenprofiel zodat u zeker weet dat u straks weer veilig kunt genieten van een heerlijk lentezonnetje.

Aircocheck

Met de aircocheck van Volkswagen weet u binnen 15 minuten of de airco van uw auto nog goed werkt of dat hij aan een onderhoudsbeurt toe is.
En om zeker te genieten van een aangename verkoeling en zuivere lucht, kunt u nu extra voordelig een onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling laten uitvoeren. Maak direct een afspraak en rijd fris en voordelig het voorjaar in. 

Volkswagen accessoires

Volkswagen denkt graag met u mee. Daarom hebben we een hele reeks Originele Volkswagen Accessoires die gemaakt zijn voor u uw Volkswagen. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat de accessoires niet passen of dat u de verkeerde onderhoudsproducten gebruikt om uw Volkswagen topfit te houden. Check onze accessoires en doe er uw voordeel mee!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1