ZORGELOOS OP VAKANTIE

Ga zorgeloos op vakantie met de Vakantie Check & Go voor uw Peugeot. U ontvangt 12 maanden lang de mobiliteitsservice van Peugeot Assistance in heel Europa*. Onze deskundige Peugeot-experts controleren grondig uw auto op essentiële punten. Eventuele problemen worden snel en professioneel verholpen, met uw goedkeuring. Maak nu snel een afspraak bij Broekhuis en vertrek met vertrouwen op vakantie.

KLEINE PRIJS, GROTE GEMOEDSRUST

 

Profiteer nu van onze speciale aanbieding: u betaalt slechts €79,95 voor de uitgebreide Vakantie Check & Go met Pechhulp in Europa. Heeft u geen behoefte aan Pechhulp, maar wilt u wel uw auto laten controleren voor vertrek? Geen probleem, voor alleen de check betaalt u €29,95. Kies de optie die het beste bij u past en ga met een gerust hart de weg op.

SCHONE LUCHT

Blijf koel en adem frisse lucht in deze zomer met de airco van je Peugeot. Ons anti-allergeen interieurfilter beschermt tegen bacteriën, pollen en fijnstofdeeltjes. Vraag onze Peugeot dealer naar advies en mogelijkheden voor een airco reiniging.

KORTING PEUGEOT ACCESSOIRES

Ontdek ons uitgebreide assortiment originele Peugeot accessoires, speciaal ontworpen voor uw auto en uw persoonlijke voorkeuren. Maak deze zomer uw reizen nog gemakkelijker met een stijlvolle dakkoffer voor extra bagageruimte. Profiteer nu van een tijdelijke korting van maar liefst 25%* op geselecteerde accessoires.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1