Wilt u maatwerk of één van onze nieuwe modellen?

Zoekt u een op maat gemaakte camper, helemaal ingericht naar eigen wens? Vanaf nu bent u ook daarvoor bij Broekhuis aan het juiste adres! Uw camperbus wordt door onze vakmensen omgebouwd tot een ideaal vakantieverblijf. Liever een kant-en-klaar model? We hebben mooie en duurzame campers klaarstaan: van de Leaf Hybrid tot de Leaf 2 en 4, we bieden u een ruime keuze aan camperbussen. Bij Broekhuis bent u aan het juiste adres voor een onbezorgde vakantie!

Uw ideale camper op maat

Wij zijn vakmensen en we houden ook van reizen. Daarom snappen we heel goed wat er nodig is om prettig met uw camper op vakantie te gaan. Zeker als de camper helemaal bij uw manier van reizen past. Als het even kan met een kleine knipoog of een bijzonder detail. Wij bouwen uw bus om tot een perfect vakantieverblijf. U kunt ook bij ons een bus aanschaffen, die we tot uw gewenste camper ombouwen. Om tot uw perfecte camper te komen worden vijf stappen doorlopen.

Leaf werkplaats
Leaf duurzaam

Geniet van een duurzame camper

Wij willen dat reizen met een camper de meest natuurvriendelijke manier van reizen is. Daarom werken we met duurzame materialen zoals 100 procent C02 neutraal marmoleum en duurzaam bamboe voor onze campers. Onze camper Leaf Hybrid leveren we met zonnepanelen, zodat u tijdens uw vakantie stroom kunt opslaan. Elke dag zijn we op zoek naar betere materialen, mogelijkheden en werkwijzen.

Zo gaan wij te werk voor u

    Maatwerk of kant-en-klare camper?
Kiest u voor een camper uit onze showroom of laat u er één op maat bouwen?

    Ontwerp- en materiaalkeuzes
Uw op maat gebouwde camper ontwerpt u samen met onze collega, u kiest alle materialen: van de gordijnen tot de handgreepjes.

    Ruwe bouw & installaties
De bus wordt klaargestoomd om camper te worden: de ramen en deuren worden eruit gezaagd en leidingen worden gelegd.

    Interieur- en meubelbouw
Het grove werk is gedaan, nu wordt de camper mooi gemaakt: er komt stoffering op de wanden en de kasten worden helemaal passend gemaakt.

    Afwerken en testen
De laatste lampjes worden opgehangen en alles wordt getest. Werkt alles? Dan kunt u op vakantie!

Leaf Hybrid

Leaf Hybrid

De Leaf Hybrid is gebaseerd op een Ford Transit Custom. De Leaf Hybrid onderscheid zich van andere buscampers in deze klasse door:

  • Uitneembare keuken
  • Zonnepaneel
  • Buitendouche
  • 5 zitplaatsen en 4 slaapplaatsen
Leaf 2

Leaf 2

De Leaf 2 is onze luxe camper die gebaseerd is op de Mercedes Sprinter en Volkswagen Crafter, en wordt opgeleverd in het derde kwartaal van 2022. Met onder meer:

  • Toilet
  • Douche
  • Lengtebed
Leaf 4

Leaf 4

De Leaf 4 is een camper voor de praktische avonturier met veel opbergruimte. De Leaf 4 wordt verwacht in het derde kwartaal van 2022. Met handige extra’s als:

  • Uitschuifbaar bed
  • Portable toilet

Onderhoud en reparatie

U kunt uiteraard bij ons terecht voor het onderhoud van uw camper. Alle monteurs in onze moderne werkplaats zijn goed opgeleide vakmensen en gekwalificeerd voor het uitvoeren van alle werkzaamheden aan uw camper.

Leaf werkplaats
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1