Deskundig en persoonlijk advies op maat

Een aanschaf van een nieuwe of gebruikte camper bij Broekhuis is de start voor jarenlang vakantieplezier. Of u nu een nieuwe of een occasion camper zoekt, onze professionals geven u deskundig en persoonlijk advies op maat. Ook na aankoop staan we voor u klaar met service en regulier onderhoud aan uw camper. Zo blijft uw camper in topconditie voor onbezorgd vakantieplezier.

Van campers kopen in alle vormen en maten tot huurcamper, bij Broekhuis bent u aan het juiste adres. Er zijn bijvoorbeeld een aantal zaken waar u op moet letten bij het uitzoeken van een camper:

 • Met hoeveel personen gaat u op reis: hoeveel slaapplaatsen heeft u nodig en met hoeveel personen wilt u aan de zithoek zitten?
 • Gaat u op reis met fietsen: dan kan een garage voor de fietsen interessant zijn. Wel heeft dit invloed op bijvoorbeeld het aantal slaapplaatsen.
 • Wat is het gewicht van de camper: met rijbewijs B mag u in een camper tot 3.500 kilo rijden.

Bij ons heeft u de keuze uit een half-integraal camper, integraal camper of buscamper. Onze camperspecialisten staan voor u klaar om u te helpen bij uw keuze!

Officieel dealer van Hymer, Bürstner en Carado

Logo Burstner

Geniet tijdens uw vakantie van de ongekende luxe en vrijheid die een Bürstner camper u te bieden heeft. Heeft u gekozen voor een Bürstner camper van Broekhuis? Dan bent u verzekerd van een perfecte wegligging en optimaal rijcomfort.

Kiest u voor een HYMER camper, dan kiest u voor comfort, veiligheid, kwaliteit, stijl, luxe, een complete uitrusting en een camper die jarenlang voorziet in kampeerplezier. Bekijk, voel en ervaar zelf het vakmanschap van een HYMER bij Broekhuis!

Logo Hymer

Campers van Carado staan voor functioneel en comfortabel reizen. Kiest u voor een Carado camper, dan kiest u voor bewezen kwaliteit en jarenlang vakantieplezier. In onze luxe showroom vindt u diverse Carado campers, zowel nieuw als jong gebruikt. Bekijk, voel en ervaar zelf het comfort van een Carado camper!

Camper kopen of financieren

Als u een occasion camper of nieuwe camper wilt aanschaffen, dan zijn er twee mogelijkheden. U betaalt de camper direct met eigen geld, of u laat uw camper financieren door een krediet op te nemen. Bent u geïnteresseerd in het financieren van een camper? Onze professionals kunnen u adviseren over de mogelijkheden. Op basis van uw persoonlijke situatie wordt gekeken welk betaalplan het beste aansluit. Ook kunnen wij u helpen met een verzekering op maat.

Neem contact op voor de mogelijkheden via 0342 - 415 052 en bekijk onze voorraad!

Onderhoud camper

All Inclusive Servicepakket

Koopt u bij ons een occasion camper? Dan kunt u vertrouwen op het All Inclusive Servicepakket. Dit houdt in dat u ook met een occasion verzekerd bent van een goede garantie en een onderhoudsbeurt. Het pakket bestaat uit:

 • 12 maanden Bovag garantie met een maximum van 20.000 km
 • Bovag opbouwbeurt
 • Onderhoudsbeurt autogedeelte en nieuwe APK
 • Volle brandstoftank
 • Schoonmaken binnen- en buitenkant
 • Te naam stellen en eventueel vrijwaren van inruilobject
 • Uitgebreide gebruikersinstructie bij aflevering
 • Gratis proefweekend met gekochte camper

Onderhoud en reparatie

De Gelderse Camper Centrale bestaat meer dan 45 jaar en is sinds 2006 gespecialiseerd in verkoop en (BOVAG gecertificeerd) onderhoud van campers. Alle monteurs in onze moderne werkplaats zijn goed opgeleide vakmensen en gekwalificeerd voor het uitvoeren van alle werkzaamheden aan uw camper of caravan.

BOVAG Onderhoudsbeurt

Regelmatig onderhoud is essentieel voor het behoud van uw camper. met de BOVAG Onderhoudsbeurt wordt uw camper tot in detail en op extra aandachtspunten gecontroleerd. Daarop volgt benodigd onderhoud en een remmentest op onze computergestuurde remmentestbank.

Is uw camper of caravan toe aan onderhoud? Neem contact op via 0342 - 41 50 52.

Wij verhelpen de schade aan uw camper

De Gelderse Camper Centrale is erkend schadehersteller en schadebehandelaar voor campers en caravans. Hiervoor zijn afspraken met vele verzekeringsmaatschappijen gemaakt. Heeft u schade? Wij staan voor u klaar.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1