Lente Inspectie € 29,-

Laat uw Ford controleren door onze specialisten. Zij lopen hem na op 16 vitale punten, waaronder de accu, remmen en verlichting. Een prettig idee, met al die kilometers voor de boeg. En dat voor slechts € 29,-! 

Ruitenwissers vervangen

Om de veiligheid tijdens het rijden te waarborgen, adviseren wij u om bij elke onderhoudsbeurt of check minimaal één keer per jaar de ruitenwissers te vervangen. Ruitenwissers werken hard en zijn essentieel voor een optimale zichtbaarheid op de weg. Door regelmatig de ruitenwissers te vervangen, blijven ze optimaal werken en kunt u veilig de weg op. Het vervangen van de ruitenwissers is een eenvoudige klus die u tijd en kosten bespaart op lange termijn. 

APK keuring voor slechts € 39

U kunt bij de Broekhuis Ford uw APK laten uitvoeren, wat ongeveer één uur in beslag neemt. Na afloop van de APK ontvangt u een overzichtelijk keuringsrapport met daarin reparatie-, afkeur- en adviespunten. In combinatie met Ford Onderhoud of Economy Service betaalt u slechts €19,- voor de APK, waardoor u tijd en kosten bespaart. 

Accu controle

Uw auto's accu is de belangrijkste energiebron voor het voertuig. Met de lente in het vooruitzicht wilt u natuurlijk voorkomen dat u langs de weg komt te staan met een kapotte accu. Daarom is het verstandig om de gezondheid van uw accu te laten controleren. Op deze manier kunt u voorkomen dat uw auto niet meer start en kunt u met een gerust hart op weg gaan.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1