Opel Wintercheck

Zorg dat uw auto goed is voorbereid op winterse omstandigheden met onze Wintercheck!
Een uitgebreide controle op 29 punten die belangrijk zijn om veilig de weg op te kunnen blijven gaan deze winter. Onze experts houden op een checklist bij of de gecontroleerde onderdelen in orde zijn of extra aandacht nodig hebben. Deze checklist wordt naderhand met u besproken.
 

Acties zijn geldig tot en met 28 februari 2023.

Bandencheck & advies​

Tijdens de Wintercheck wordt ook je bandenprofiel gecontroleerd. De wettelijke minimale profieldiepte is 1,6 mm, echter is het advies om banden bij uiterlijk 2 mm te vervangen. Zo houdt u voldoende grip op de weg en kan water goed worden afgevoerd.
 
Winter- of allseason banden​
Zodra de temperatuur onder de 7° graden daalt, is het verstandig om zomerbanden in te ruilen voor winter- of all seasonbanden. Broekhuis Opel biedt een ruim aanbod winterbanden, all seasonbanden en winterwielsets. Er is altijd een band die bij uw wensen en budget past! Laat u adviseren en informeer direct naar de mogelijkheden voor het opslaan van de zomerbanden.

Zorg voor goed zicht​

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor uw autorit vermoeiend en gevaarlijk kan worden. Daarom wordt de staat van uw ruitenwisserbladen ook altijd gecontroleerd tijden de Wintercheck.

Ontdek onze winteraccessoires​

Originele Opel Accessoires bieden comfort, bescherming en/of extra gemak als u er (sportief) op uit wilt trekken. Nu met 20% korting* op de volgende Opel accessoires:

 • Beschermbak-/schaal bagageruimte
 • Dakkoffers
 • Steenmarter preventie

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1