Opel Zomercheck

Uitgebreide 29-puntencheck slechts €19,95
Met de Opel Zomercheck wordt jouw auto op maar liefst 29 vitale punten gecontroleerd. Zo controleren onze experts onder andere de staat van de accu, ruitenwissers, remmen, verlichting en airconditioning.  
 
Maak gemakkelijk online een afspraak en ga met een gerust gevoel op weg!

Kleine prijs, grote gemoedsrust

U betaalt slechts €19.95 voor de uitgebreide Zomercheck en ontvangt daarbij het Opel Vakantie Doe-boek cadeau! Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden, dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Altijd in overleg en met een heldere en scherpe prijsopgave vooraf. 

Schone lucht

In de zomer zorgt de airco voor een aangename verkoeling. Maar wist u dat de airco ook voor schone lucht in de auto zorgt? Zeker met een anti-allergeen interieurfilter. Deze filter biedt optimale bescherming tegen bacteriën, pollen en fijnstofdeeltjes. De Opel Erkend Reparateur voorziet u graag van advies. Vraag ook direct naar de mogelijkheden voor een airco reiniging. 

Korting op Opel Accessoires

Wij bieden een ruim assortiment originele Opel accessoires, perfect afgestemd op uw auto. Neem deze zomer bijvoorbeeld gemakkelijk de fiets(en) mee. Nu met maar liefst 15% korting op een originele Opel fietsendrager! 

Deze aanbiedingen lopen t/m 30 september 2022 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1