Opel Vakantie Check & Go!

Met de Vakantie Check & Go is uw Opel klaar voor een zorgeloze rit naar uw favoriete vakantiebestemming, zowel binnen- als buitenland. Na een uitgebreide controle krijgt u Opel Pechhulp in heel Europa* voor 12 maanden. Tijdens de check worden vitale onderdelen zoals de accu, remmen, verlichting en airconditioning gecontroleerd. Eventuele problemen worden snel en vakkundig verholpen. Bij goedkeuring ontvang je een heldere prijsopgave. Als uw auto voldoet aan de veiligheidseisen, wordt de Opel Pechhulp met Europa-dekking geactiveerd.
 
Maak nu een afspraak en vertrek goed voorbereid op vakantie.
 

Kleine prijs, grote gemoedsrust

Voor de uitgebreide Vakantie Check & Go, inclusief Pechhulp in Europa, wordt een bedrag van slechts €79,95 in rekening gebracht. Heeft u geen behoefte aan Pechhulp, maar wilt u wel uw auto laten controleren voordat u vertrekt? Geen probleem, u kunt de check laten uitvoeren voor slechts €29,95.

Schone lucht

Tijdens de zomer zorgt de airconditioning niet alleen voor verkoeling, maar ook voor schone lucht in uw auto. Vooral wanneer u een anti-allergeen interieurfilter gebruikt, biedt deze filter optimale bescherming tegen bacteriën, pollen en fijnstofdeeltjes.

Bij Broekhuis staan we klaar om u van advies te voorzien. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor een airco reiniging.

Korting op Opel Accessoires

 

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment originele Opel accessoires die perfect zijn afgestemd op uw auto en persoonlijke voorkeuren. Maak deze zomer bijvoorbeeld eenvoudig extra bagageruimte met een stijlvolle dakkoffer. Profiteer nu tijdelijk van een aantrekkelijke korting van maar liefst 25%* op de volgende accessoires.

1. Zonneschermen
2. Dakkoffers
3. Koelbox 21 liter met 12v aansluiting

*Aanbieding geldig t/m 30 juni 2023. Klik hier voor de voorwaarden.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1