Ontdek de Audi RS Q3

Met de legendarische 2,5 liter vijfcilinder TFSI-motor levert elke rit met de Audi RS Q3 nieuwe avonturen op. Het RS-sportonderstel plus met actief geregelde dempers zorgt voor nog meer rijdynamiek en -stabiliteit. Eveneens voorbehouden aan deze snelle uitvoering zijn de speciale RS-remmen. Een mooie optie zijn de rode remzadels. Of ga meteen voor het summum: optionele keramische remmen met grijze, rode of blauwe remzadels.

De eigen designkenmerken van de Audi RS Q3 maken het prestatiepotentieel zichtbaar voor de buitenwereld. De aflopende daklijn verleent deze indrukwekkende SUV een vleugje coupékarakter. Dat hij heel wat in zijn mars heeft, blijkt ook uit de indrukwekkende voorkant met speciale RS-bumper en glanzend zwarte singleframe-grille. De verbrede spatbordranden versterken zijn gespierde uitstraling. De optionele 21-inch lichtmetalen velgen zijn uitzonderlijk groot in dit segment. Via de oplopende schouderlijn komen we uit bij de krachtig ogende achterkant, met een speciale RS-bumper – inclusief diffusor met glanzend zwarte afwerking en ovale uitlaten – en de speciale RS-dakspoiler.

Ruimte voor al uw wensen

De Audi RS Q3 blinkt uit door zijn adembenemende prestaties. Tegelijkertijd is het een praktische SUV die uitstekend overweg kan met alles wat u doordeweeks en in het weekend van hem verlangt. Zo is het interieur royaal genoeg voor vijf inzittenden. De achterbank is standaard over vijftien centimeter verschuifbaar en de rugleuningen tellen zeven standen. De kofferbak heeft een inhoud van 530 liter en met de leuningen plat past zelfs 1.525 liter achterin.

Personaliseer uw Audi RS Q3 met Audi exclusive

Maak van uw Audi RS Q3 een one-off met speciale interieurpanelen, fraai leder en een individuele lakkleur van Audi exclusive.3 De afgebeelde auto is gespoten in Audi exclusive Citrusgeel.

De RS Q3

RS Q3

  • 20 inch lichtmetalen velgen
  • MMI navigatie plus inclusief verkeersbord herkenning
  • Audi smartphone interface
  • Audi Soundsystem
  • Stoelverwarming vóór
  • Comfortsleutel inclusief elektrische achterklep
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1