VEILIG EN COMFORTABEL OP WEG,
MET DE DS WINTERCHECK €19,95

Winterse weersomstandigheden zijn van invloed op uw auto, de openbare wegen en het verkeer. Het is dan extra belangrijk dat vitale veiligheidsonderdelen goed werken in uw auto.
 
Met de DS Wintercheck wordt uw auto op maar liefst 29 veiligheidspunten gecontroleerd en dat voor slechts €19,95!
 
DS experts houden op een checklist bij of de gecontroleerde onderdelen in orde zijn of aandacht nodig hebben. U kunt rekenen op deskundig advies, afgestemd op uw DS.
Bandencheck

Bandencheck & advies

Tijdens de Wintercheck wordt ook uw bandenprofiel gecontroleerd. De wettelijke minimale profieldiepte is 1,6 mm, echter is het advies om banden bij uiterlijk 2 mm te vervangen. Zo houdt u voldoende grip op de weg en kan water goed worden afgevoerd.
 

Winter –of Allseason banden

Zodra de temperatuur onder de 7° graden daalt, is het verstandig om zomerbanden in te ruilen voor winter- of all seasonbanden. De DS STORE biedt een ruim aanbod winterbanden, all seasonbanden en winterwielsets.
 
Er is altijd een band die bij uw wensen en budget past! Laat u adviseren en informeer direct naar de mogelijkheden voor het opslaan van de zomerbanden.

Zomer-winterbanden
Bandencheck

Zorg voor goed zicht

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor uw autorit vermoeiend en gevaarlijk kan worden. Daarom wordt de staat van uw ruitenwisserbladen ook altijd gecontroleerd tijden de Wintercheck.

Ontdek onze winteraccessoires

Originele DS Accessoires bieden comfort, bescherming en/of extra gemak als u er (sportief) op uit wil trekken.
 
Nu met 20% korting* op de volgende DS accessoires.
♦ Beschermbak-/schaal bagageruimte
♦ Dakkoffers
♦ Steenmarter preventie

Zomer-winterbanden
*Aanbieding geldig t/m 28 februari 2023.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1