Peugeot Wintercheck

Zorg dat uw auto goed is voorbereid op winterse omstandigheden met onze Wintercheck! Een uitgebreide controle op 29 punten die belangrijk zijn om veilig de weg op te kunnen blijven gaan deze winter. Onze experts houden op een checklist bij of de gecontroleerde onderdelen in orde zijn of extra aandacht nodig hebben. Deze checklist wordt naderhand met u besproken.

Acties zijn geldig tot en met 28 februari 2023.

MAXIMALE CONTROLE

Wij controleren ook meteen het bandenprofiel en de ruitenwissers van uw auto. Veilig rijden begint namelijk met voldoende grip en goed zicht op de weg. Vragen over winter-of all seasonbanden? Ook daar bent u bij ons voor aan het goede adres, van premium A-labels tot kwalitatieve budgetmerken. Er is altijd een band die bij uw wensen en budget past.

WINTERSPORT GEBOEKT?

Ga goed voorbereid op weg naar uw favoriete bestemming met onze gratis Wintercheck en aanbod winteraccessoires. Profiteer nu van 15% korting op een geselecteerd aantal items! 

  • Kofferbakmatten
  • Dakdragers & dakkoffers
  • Sneeuwkettingen

Peugeot Connected Services

Activeer ook meteen Peugeot Connected Services*. Deze innovatieve diensten zorgen dat u onderweg op de hoogte blijft van de actuele verkeersinformatie, weersverwachting en gevarenzones.*

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1