• Koopprijs vanaf € 209.536

Audi RS 7 Sportback

De Audi RS 7 is voor iedereen die maximale prestaties wil, maar ook comfort wil bieden aan alle vijf inzittenden. Voorin bent u de baas over het stuur en de paardenkrachten onder de motorkap. Achterin genieten uw passagiers van genoeg beenruimte en comfort tijdens de ritten in deze indrukwekkende machine.

De nieuwe Audi RS 7 Sportback gaat in 3,6 seconden naar 100 km/h. En dat met een koppel van 600 Nm met 600 pk dankzij de 4 liter biturbo-V8 motor. Vanzelfsprekend met het bekende geluid van de Audi RS motoren. De RS7 heeft een topsnelheid van 250 km/h en is met het optionele RS Dynamic-pakket te verhogen naar 305 km/h.

Uiteraard is de auto voorzien van de befaamde quattro vierwielaandrijving. Met Audi drive select kunt u de rijeigenschappen aanpassen aan uw voorkeuren van dat moment. Van sportief tot zuinig.

Het design van de RS 7 valt direct op als deze aan komt rijden. U krijgt standaard 21 inch “10-spaak-ster” velgen. Uiteraard heeft u ook de optie in andere velgen van uw voorkeur. De bumpers hebben een sportief uiterlijk, o.a. door hun luchtinlaten en diffusor. En u krijgt standaard HD Matrix LED koplampen met geavanceerde Audi Laserlight techniek. De Audi RS 7 zal hoe dan ook zorgen voor veel ‘turning heads’.

De beleving van een sportwagen

Als u in de Audi RS 7 stapt, zal uw enthousiasme alleen maar worden vergroot. Na het drukken op de RS knop kiest u uw persoonlijke instellingen en kan het plezier beginnen. U krijgt standaard een RS-sportstuur, sportstoelen en schakelflippers in aluminium. De Audi virtual cockpit geeft u actuele informatie over de rij-omstandigheden.

Ondanks dat de Audi RS 7 rijdt en klinkt als een sportauto, krijgt u toch ook veel bagageruimte. Zeker als u de banken neerklapt. Zo heeft u genoeg ruimte voor al uw activiteiten, zoals vakanties en outdoor sporten of het incidenteel vervoeren van grotere voorwerpen.

Lees hier meer over Broekhuis Audi Sport! 

De RS 7 Sportback

  • Koopprijs vanaf € 209.536

RS7 Sportback

  • Onderzijde voorbumper, luchtinlaten voorbumper en diffusor achter in aluminiumoptiek mat
  • Sierlijsten, aluminium mat, rondom de zijruiten
  • Velgen, gegoten lichtmetaal 10,5J x 21 "10-spaak-ster"-design
  • HD Matrix LED koplampen met Audi Laserlicht
  • Adaptive air suspension RS
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1