Proefrijden op locatie

Zoals u van ons gewend bent, kunt u zich alvast online oriënteren op uw nieuwe voertuig. Welke auto of bedrijfswagen en welke vorm van financieren past het beste bij u? Zodra u een voertuig op het oog heeft, kunt u videobellen met één van onze adviseurs om het voertuig en de financieringsmogelijkheden te bespreken en om het voertuig te bekijken.

Maak een afspraak

Wilt u het voertuig ervaren voordat u overgaat tot kopen, financieren of leasen? Plan dan een proefrit op locatie! Dit kan bijvoorbeeld bij onze vestiging of in overleg op een andere locatie.

Afspraak mogelijk voor de zakelijke klant

We mogen u als zakelijke klant bij onze vestiging ontvangen op afspraak. U kunt zich online alvast oriënteren, waarna u contact met ons kunt opnemen voor het bezichtigen en proefrijden van het gekozen voertuig op locatie en het doorspreken van de mogelijkheden met betrekking tot het financieren.

Afspraak maken

Neem contact met ons op via het contactformulier of de contactgegevens van onze vestigingen. Deze gegevens vindt u in ons vestigingenoverzicht.

Nog dit jaar een nieuw voertuig kopen, financieren of leasen?

Heeft u vragen over ‘Blijf thuis met Broekhuis’?

Wilt u videobellen, een proefrit op locatie maken of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. We helpen u graag!

De heer / mevrouw
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1