Kroone Liefting wordt Broekhuis

Nieuwe naam prijkt vanaf maart 2023 op de gevel van ons pand.

Misschien doet de naam al een belletje bij u rinkelen: Broekhuis. Verspreid over 65 vestigingen biedt familiebedrijf Broekhuis een totaalpakket aan producten en diensten waarmee de klant onbezorgd mobiel blijft. Denk aan verkoop van en onderhoud aan auto’s, fietsen, bedrijfswagens, motoren en campers. Maar ook aan het verzekeren, leasen, huren en financieren van deze producten.

De naam Broekhuis staat vanaf maart 2023 ook op onze gevel in Limmen. En daar zijn wij trots op! Voor u als klant verandert er verder niets. We krijgen dan wel een andere naam, al onze collega’s, de gezichten die ook u kent, blijven bij ons werken.

”Broekhuis is een warm familiebedrijf met een ruime staat van dienst. Dat wij daar nu bij horen, is heel gaaf. We hebben nóg meer slagkracht en kunnen onze klanten hierdoor nóg meer bieden en nóg beter bedienen.”

Bob Luttikhuizen - Vestigingsdirecteur Kroone Liefting

Andere naam, zelfde service

Bij Broekhuis zetten alle collega’s zich elke dag in met de ambitie om de klant enthousiast te houden. Dat doet iedereen door zich te houden aan deze vier beloftes:

  1. We helpen u hoe dan ook
  2. We kunnen u recht in de ogen kijken
  3. We laten u graag thuiskomen
  4. We zijn altijd dichtbij

Ook in onze fietsenwinkel staan wij voor u klaar!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1