Ontdek deze mooie routes

Wilt u eropuit? Wij hebben mooie routes verzameld, die u kunt rijden met de auto, camper of motorfiets, of die u kunt fietsen of wandelen. Nu alles weer in bloei is, zijn de routes mooier dan ooit! Via de linkjes vindt u de uitgestippelde routes.

Het Pieterpad voor fietsers!

Fietsroute

Stap op uw tweewieler en fiets van de Groningse Waddenkust zuidwaarts naar het prachtige Maastricht. Onderweg volgt u zoveel mogelijk het bekende Pieterpad (wandelroute) en geniet u van mooie bezienswaardigheden, heerlijke horecagelegenheden en leuke plekken om te overnachten.

Uitwaaien in een ronde langs het IJsselmeer

Fietsroute

Geniet tijdens deze route van het prachtige uitzicht over de voormalige Zuiderzee. Onderweg komt u langs allerlei horecagelegenheden en leuke locaties om te overnachten. De route brengt u langs het eeuwenoude Enkhuizen, het vissersdorpje Volendam en de Hanzestad Kampen.

Rijden tussen de heidevelden en glooiende heuvels

Autoroute

Ontdek de geschiedenis! De grond waarover u rijdt bestaat uit zand en grind dat miljoenen jaren lang door de Rijn en de Maas vanuit het zuiden werden aangevoerd. En de heuvels zoals we ze nu kennen, zijn het resultaat van stuwwallen die stammen uit de voorlaatste ijstijd.

Omringd door de Zeeuwse lucht

Autoroute

Laat u omringen door de Zeeuwse lucht tijdens deze route. Schouwen en Duiveland, twee voormalige eilanden, vormen sinds de drooglegging van de zeearm De Gouwe samen een prachtig gebied met duinen, bossen, kreken en het schitterende Grevelingenmeer.

Wandelen met de stroom mee

Wandelroute

De Dommel is een rivier die ontspringt op de Donderslagse Heide ten zuiden van het Belgische Peer. U volgt het kleine stroompje noordwaarts, waarna het stroompje gedurende de route verandert in een klein meanderend beekje en vervolgens in 's-Hertogenbosch uitmondt in een flinke rivier.

180 km aan maximaal stuurplezier

Motorroute

Velen gingen u al voor: deze prachtige, bochtige route door het Twentseland. De route voert u langs indrukwekkende houtwallen, purperen heidevelden en over de Kuiperberg. Even de voeten aan de grond? Stap dan af bij het pittoreske kunststadje Ootmarsum.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1