- x 04.09.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Audi

Audi toont drie nieuwe concept cars op IAA

Audi heeft een naam hoog te houden met haar “Voorsprong door Techniek” claim. Een claim die verder hard wordt gemaakt aan de hand van een nieuwe strategie. Met “Vorsprung 2030” is Audi voornemens grote stappen te maken in de snel veranderende behoeften en technologie. Neem een kijkje in de toekomstplannen van Audi.

Pure focus op 100% elektrisch

De toekomst is nu. De doelen zijn gesteld. 2030 wordt het jaar van de waarheid voor Audi. Alle pijlen zijn gericht op 50% méér autoverkoop, bestaande uit elektrische modellen én een eigen ecosysteem voor klanten. In 2026 wil Audi zich puur en alleen nog focussen op nieuwe auto’s voorzien van een accupakket. Daarmee belooft het een succesvolle én duurzame toekomst te worden.

Onderzoek naar 600 mobiliteitstrends

De wereld verandert sneller dan ooit. Audi neemt daarom geen risico en liet 500 medewerkers onderzoek doen naar ruim 600 relevante mobiliteitstrends. Niets wordt dus aan het toeval overgelaten in de wereld van Audi. Naar verwachting zal autonoom rijden een belangrijk onderdeel worden van Audi’s groeistrategie.

Innovatie in een stroomversnelling

Vorsprung 2030 staat in het verlengde van alle voorsprong door techniek waarmee Audi ons reeds verwend heeft: van Audi Space Frame tot aan matrix LED-verlichting en diverse patenten op het gebied van e-mobility. Uitbreiding van de productiefaciliteiten in China moet nieuwe ontwikkelingen in een stroomversnelling helpen. Noteer 2030 daarom alvast in uw agenda.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1