- x 25.09.2023
Nieuws algemeen Klanten vertellen

Berget Lewis: “Mijn auto is echt een soort mini-kantoor”

2023 is voor zangeres Berget Lewis een belangrijk jaar. Na 10 jaar bracht ze op 5 juli weer een nieuwe plaat uit. En dat betekent veel op pad zijn. Want ze moet het album overal onder de aandacht brengen en treedt veel op in het land. Hoe belangrijk is haar auto voor de zangeres?

Wat voor auto rijd je?

“Ik heb in oktober 2022 een SEAT Ateca Xcellence gekocht. Een automaat. Echt een fijne, ruime auto voor ons gezin. Ik heb hem tweedehands gekocht bij Broekhuis Haarlem. Ik wilde een occasion, maar moest er wel vanuit kunnen gaan dat hij goed is, dus ik wilde naar een betrouwbare dealer. We gebruiken hem voor de boodschappen, privéritjes met het gezin en ook voor mijn werk. Onderweg naar de shows zit mijn tourmanager achter het stuur. Ik bereid ondertussen de show voor, zing nog even wat songs die ik voor het eerst ga zingen, ik werk mijn mailtjes weg en ik ga live op socials om mijn volgers te vertellen dat ik onderweg ben naar een show…het is echt een soort mini-kantoor voor mij!”

Je hebt net een nieuw album genaamd ‘We are one’ uitgebracht. Hoe vaak heb je deze al in jouw auto geluisterd?

“Duizenden keren! Zeker voordat het album uitkwam. Elke keer zetten we hem aan in de auto. Ik heb zoveel aan mijn auto gehad toen we aan het opnemen waren. Demo’s luisteren, checken of de zang goed klinkt, of er in de sound van de band iets anders moest. Nadat ik in de studio was geweest, dook ik meteen de auto in om de opname kritisch te beluisteren. Het geluid in de auto is absoluut de graadmeter geweest: mijn fans luisteren het album straks ook in hun auto, dus hier kon ik horen hoe zij het straks horen. En er zitten echt goede speakers in de SEAT, dat was echt fijn.”

Berget Lewis tourt van september 2023 tot en met juni 2024 langs de Nederlandse theaters met haar voorstelling “We Are One - Celebrate Tina” waarin ze een mix ten gehore brengt van haar eigen nieuwe songs en die van de eerder dit jaar overleden popzangeres Tina Turner. Op bergetlewis.com zijn alle tourdata te vinden. Wilt u meer weten over Berget Lewis, lees dan binnenkort het hele artikel in ons magazine.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1