- x 18.12.2023
Nieuws algemeen Vers van de rolband Hyundai

Broekhuis ‘Hyundai Excellent Dealer 2024'

Met trots mogen wij bekendmaken dat Hyundai Motor Nederland ons heeft verkozen tot winnaar van de Excellent Dealer Award 2024! Deze hoogste onderscheiding, die we als Hyundai-dealer kunnen ontvangen, is ons toegekend als tastbare erkenning en blijk van waardering voor onze uitstekende prestaties op het gebied van sales, aftersales, strategie, training, service én klanttevredenheid.

Structurele combinatie van goede service en kwaliteit

Elk jaar beloont Hyundai Motor Nederland de dealers, die zeer goede verkoopresultaten behalen en uitmuntend scoren op het gebied van klanttevredenheid, met de Excellent Dealer Award. In het programma waarmee de award behaald kan worden, ligt de nadruk op de kwaliteitsaspecten van het dealerbedrijf. Broekhuis heeft met het winnen van de award bewezen dat de structurele combinatie van goede service en kwaliteit leidt tot het beste resultaat.

Broekhuis beweegt mensen

De mensgerichte en oplossingsgerichte werkwijze die hieraan heeft bijgedragen, passen onze medewerkers al toe sinds de start van Broekhuis in 1932. Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Hierop kan iedere klant bij Broekhuis op rekenen. Deze succesvolle manier van werken wordt nu opnieuw bevestigd door het behalen van de titel ‘Beste Hyundai-dealer van Nederland’.

‘Prestaties zijn gezien en beloond’

Sinds maart 2022 is Broekhuis officieel dealer van Hyundai in de regio’s Almere, Harderwijk en Zwolle. “Hyundai is een vooruitstrevend merk dat naadloos aansluit bij de portefeuille van Broekhuis. Onze ambitie is de klanten in de regio bedienen met kwalitatieve producten en hoogwaardige service”, aldus Reinier Imminkhuizen, divisiedirecteur en verantwoordelijk voor het merk Hyundai binnen Broekhuis. “De prestaties op onder andere klanttevredenheid en het realiseren van doelen op sales en aftersales zijn gezien en beloond met deze prachtige erkenning. Dank aan alle collega’s die aan dit succes hebben bijgedragen. Op naar een succesvol 2024, waarin wij deze titel met trots zullen dragen!”

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1