- x 20.12.2022
Nieuws algemeen Vers van de rolband

Carver stadsvoertuigen vanaf 2023 bij Broekhuis

Broekhuis Groep start in januari 2023 met de verkoop van Carver voertuigen. Hiermee biedt Broekhuis bedrijven én particulieren ook de oplossing voor de ‘last mile’, dankzij de volledig elektrische aandrijving van het voertuig op drie wielen.

De toevoeging van Carver aan de producten van Broekhuis past binnen de strategie om een compleet mobiliteitsaanbod te creëren. Naast de Carver stadsvoertuigen biedt Broekhuis haar klanten ook auto’s, motoren en bedrijfswagens. Recentelijk zijn er ook 3 fietswinkels toegevoegd in Noord-Holland en Groningen en 2 camperbedrijven in het midden van het land. De Carvers staan vanaf januari in de showroom van Broekhuis Hyundai en Mitsubishi Almere en Broekhuis Peugeot Enschede.

Broekhuis biedt haar zakelijke en particuliere klanten met de Carver een relevant en duurzaam product. Ideaal voor de kleine afstand en dankzij de elektrische aandrijving perfect voor in de steden waar emissievrije zones zijn ingevoerd, waardoor bedrijfswagens op diesel uit de stadscentra worden geweerd. Daarom biedt de Carver nieuwe mogelijkheden. Bovendien is het voertuig betaalbaar.

“Voor veel van onze klanten is de Carver een interessant product. Vanuit Broekhuis Zakelijk zullen we onze zakelijke klanten kennis laten maken met deze mogelijke toevoeging aan hun wagenpark. Daarnaast bieden we Carver zowel aan zakelijke als private leaserijders aan in onze leasecatalogus,” aldus Marc Reijsbergen en Chris Boensma, de vestigingsdirecteuren die de Carvers vanaf het nieuwe jaar aanbieden vanuit hun vestigingen in Almere en Enschede.

Carver levert voertuigen die zo veilig en comfortabel zijn als een auto en zo wendbaar als een motor. Daar komt bij dat ze elektrisch zijn. Ideaal voor in steden en dorpen: ze zijn klein en nemen daardoor weinig ruimte in beslag. Carver heeft twee modellen op de markt gebracht: de Carver voor twee personen en de Carver Cargo met een laadruimte van 500 liter.

Ze worden geleverd in drie uitvoeringen: de Base, die 45 kilometer per uur kan en de snellere Speed+, die maximaal 80 kilometer per uur kan. Zowel de Base als de Speed+ heeft een actieradius van 100 kilometer. De derde uitvoering is de Range+, die 45 kilometer per uur kan en een actieradius van 130 kilometer heeft.

In 1932 is Broekhuis met één vestiging begonnen. Inmiddels is Broekhuis een belangrijke mobiliteitsaanbieder geworden in het land, die 19 automerken en 7 bedrijfswagenmerken vertegenwoordigt in Noord-, Midden- en Oost-Nederland en met 15 autoschadevestigingen, een leasemaatschappij en een verzekeringstak haar klanten op alle fronten bediend.

Meer informatie over Carver vindt u op www.broekhuis.nl/carver
 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1