- x 01.07.2024
Nieuws algemeen Vers van de rolband Ford Bedrijfswagens

De nieuwe, volledig elektrische Ford E-Transit Custom

De volledig elektrische Ford E-Transit Custom is ontworpen met innovatieve oplossingen op basis van klantfeedback. Ford heeft deze bestelwagen vanaf de grond af opgebouwd, met geavanceerde elektrische technologie en geïntegreerde digitale diensten via Ford Pro. Dit helpt bedrijven om hun kosten te verlagen en eenvoudiger over te stappen op elektrische mobiliteit.

Praktische eenvoud

Ford Pro biedt een geïntegreerde thuislaadoplossing, inclusief de installatie van een connected wallbox, beheerssoftware en onderhoud. De E-Transit Custom heeft een actieradius van maximaal 329 kilometer, een laadvermogen tot 1.147 kg, en kan aanhangers tot 2.300 kg trekken. De cabine is uitgerust met standaard 5G-connectiviteit en slimme functies zoals een kantelbaar stuurwiel.

Snelladen in minuten

De E-Transit Custom is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de Trend en Limited, en is voorzien van een 65 kWh batterij. De laadoplossingen omvatten snelladen met gelijkstroom tot 125 kW, waardoor opladen van 15% naar 80% in ongeveer 41 minuten mogelijk is.

Software voor wagenparkbeheerders

Ford Pro biedt ook Telematics-sortware voor wagenparkbeheer en een thuislaadoplossing om het opladen eenvoudig te plannen, bij te houden en te beheren. De E-Transit Custom is ontworpen voor maximale productiviteit en is leverbaar in meerdere lengte- en carrosserievarianten. Deze nieuwe modellen zijn vanaf begin 2025 verkrijgbaar bij Broekhuis.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1