- x 04.07.2024
Nieuws algemeen Vers van de rolband Volkswagen

Ruimte en luxe: ID.7 Tourer 1ST Edition

De elegant vormgegeven ID.7 Tourer is de grootste elektrische stationwagon op de markt. Hij biedt veel ruimte, comfort en verfijning voor vijf personen, met een bagageruimte van 605 tot 1.170 liter. Met een standaard 77 kWh-accupakket biedt de ID.7 Tourer 1ST Edition een actieradius tot 569 km**. Snelladen kan met een vermogen tot 175 kW.

Compleet uitgerust 

De ID.7 Tourer 1ST Edition is volledig uitgerust, inclusief 20 inch lichtmetalen velgen, LED Matrix-koplampen met lichtstrip, LED-achterlichten met dynamische richtingaanwijzers en een panoramadak met smartglass dat kan schakelen tussen transparant en ondoorzichtig.

Het interieur biedt luxe Ergo-Active stoelen met verwarming, ventilatie en massagefuncties, een Harman Kardon geluidssysteem met subwoofer, sfeerverlichting in 30 kleuren en geluidsisolerende ramen. De elektrisch inklapbare trekhaak en de achterklep met easy open/close zorgen voor extra gebruiksgemak. Het Comfort Pakket met Navigatie Discover Pro en Dynamic Chassis Control is standaard, evenals de warmtepomp voor maximale efficiëntie.

Beperkte oplage: 140 stuks

De Volkswagen ID.7 Tourer 1ST Edition is exclusief uit voorraad leverbaar vanaf € 64.990*. Ter vergelijking: een reguliere ID.7 Pro Business met alle extra's zou € 4.250 duurder zijn. Snel handelen is noodzakelijk: de ID.7 Tourer 1ST Edition is beperkt tot 140 exemplaren.

De ID.7 Tourer wordt geproduceerd in Emden, Duitsland. De officiële introductie op de Nederlandse markt is gepland voor augustus. Kopers van de 1ST Edition zullen als een van de eersten met deze elektrische Volkswagen rijden!

Bij aankoop van de ID.7 Tourer zijn tot 7 jaar onderhoud en 8 jaar fabrieksgarantie (of maximaal 160.000 km) op de hoogvoltaccu inbegrepen. Daarnaast is er gratis 24-uurs pechhulp binnen Europa. Dankzij het uitgebreide servicenetwerk in Nederland en Europa zijn Volkswagen-rijders binnen 3 uur weer mobiel bij pech, zoals een lekke band.

Ontdek de ID.7 Tourer

*Alle prijzen in dit bericht zijn inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheerbijdrage.

** De genoemde actieradius is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze kan worden beïnvloed door voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals buitentemperatuur, verkeerssituatie en rijgedrag.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1