- x 16.12.2022
Blog Vers van de rolband

5 musthaves voor in de auto

Iedereen stapt op de automatische piloot achter het stuur. Sleutels? Check! Telefoon? Check! Rijbewijs? Check! Portemonnee? Check! Maar een aantal andere voorwerpen is ook goed om “gecheckt” te hebben in uw auto. Wij hebben de 5 musthaves voor in de auto op een rij gezet. Hiermee bent u goed geholpen in onverwachte situaties.

Fleecedeken

Niets is zo vervelend als stranden met pech. Blijf in dat geval warm met een fleecedeken! Maar ook wanneer u langs de weg stopt voor een pauze, kan een fleecedeken van pas komen; maak er een geïmproviseerd picknickkleed van!

Schep

Deze lijkt niet zo voor de hand liggend en zult u waarschijnlijk niet vaak nodig hebben. Maar heeft u een rit over landwegen gepland? Dan kan een schep nog wel eens handig zijn. De schep kunt u gebruiken om uw wiel mee uit te graven of om extra grip te krijgen wanneer u ergens vastzit.

Duct tape & WD-40

Duct tape en WD-40 to the rescue! Moet u iets vastmaken? Gebruik dan de sterke duct tape. Hiermee dicht u een lek, verstevigt u een scheur en kunt u een breuk tijdelijk herstellen. Zit er iets vast? Dan gebruikt u het beste WD-40. Dit glibberige goedje maakt alles los, tot aan de meest stroeve schroef.

Werkhandschoenen

Voor welke uitdaging u onderweg ook komt te staan; werkhandschoenen zijn geen overbodige luxe in de auto. Wielbouten losdraaien, onder de motorkap werken of warm blijven langs de weg. Met werkhandschoenen draait u uw handen er niet meer voor om.

Platte schoenen

Bent u een avondje uit geweest op hoge hakken of heeft u de hond uitgelaten in het bos op laarzen? Dan kan het verstandig zijn om een paar platte schoenen in de auto mee te nemen. Het wordt namelijk aangeraden om met platte schoenen auto te rijden, zodat u de pedalen goed kunt bedienen. Daarbij zijn platte schoenen ook een “must” als u langs de weg strandt en voor langere tijd moet wachten.

Toch kan het gebeuren dat al deze hulpmiddelen u niet kunnen helpen, als u met pech langs de weg staat. Met de Broekhuis Pechhulpservice wordt u altijd geholpen, als u een keer strandt met de auto. Bij de meeste onderhoudsbeurten krijgt u de service een jaar lang gratis!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1