- x 04.09.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Peugeot Peugeot Bedrijfswagens

MyPeugeot-app maakt Peugeot rijden comfortabeler

Anno 2021 is de smartphone misschien wel onze belangrijkste accessoire; we doen er alles mee en hij gaat overal mee naartoe. Peugeot speelt hier handig op in door het beheer van uw auto middels een speciaal ontwikkelde applicatie in de telefoon te integreren. Met de MyPeugeot-app staat u altijd in verbinding met uw Peugeot, hoe groot de afstand ook is. En dit heeft meerdere voordelen.

Alle autogegevens centraal

Peugeot omarmt de wereld van digitalisering, staat bekend om haar innovaties en doet er alles aan om het leven van haar gebruikers comfortabeler te maken. De MyPeugeot-app is daarvan het ultieme bewijs: de belangrijkste autogegevens staan hierin allemaal opgeslagen. Met één druk op de knop kunt u een onderhoudsbeurt plannen of rijstatistieken inzichtelijk maken. Zelfs het voorbereiden van een reis is geen probleem voor de applicatie.

Opladen op afstand

Daarnaast is de MyPeugeot-app ook erg handig voor elektrische voertuigen. In plaats van het brandstofverbruik te tonen, wordt het stroomverbruik in beeld gebracht. En natuurlijk kunt u de actuele actieradius erop aflezen. Indien aangesloten op een laadvoorziening, is het mogelijk om hier meteen op te anticiperen. Via Connected Service e-Remote Control start u op afstand de laadsessie of plant u deze in voor een later moment.

Instellen bestemming en temperatuur

Tegenwoordig draait alles om gemak. Onderweg wilt u al helemaal geen gedoe, dus is het wel zo fijn dat u via de applicatie kunt informeren naar eventuele dashboardlampjes die gaan branden. Dat Peugeot érg ver gaat met de app, bewijst de verbinding met de klimaatbeheersing en het navigatiesysteem: u kunt de temperatuur en bestemming al hebben ingesteld nog voordat u bent ingestapt. Hoe comfortabel wilt u het hebben?

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1