- x 01.07.2024
Nieuws algemeen Vers van de rolband Jeep

Jeep komt met een nieuwe betaalbare elektrische auto

De ontwikkelingen bij Jeep liggen niet stil. De afgelopen periode is veel tijd geïnvesteerd in een nieuw platform. Deze basis is eenvoudiger dan de eCMP/CMP- en STLA-hardware die gebruikt wordt voor andere elektrische auto’s. Het nieuwe platform luistert naar de naam: Smart Car Platform.

Met dit platform kunnen de nieuwe auto’s zo efficiënt mogelijk worden geproduceerd. Dit leidt ertoe dat de prijzen van deze auto’s, voor zowel de benzine- als elektrische variant, zo laag mogelijk blijven. Voor Stellantis is dit reden om nog meer auto’s op dit platform te produceren en in 2023 werd duidelijk dat in ieder geval 7 elektrische auto’s in ontwikkeling zijn. Eén daarvan is dus een elektrische Jeep.

Tijdens de jaarlijkse Bernstein 40th Annual Strategic Decisions Conference in de Verenigde Staten bevestigde Stellantis-CEO Carlos Tavares namelijk dat Jeep binnenkort een elektrisch model introduceert. We verwachten dat deze nieuwe elektrische Jeep ook naar Europa komt. Zodra er meer nieuws bekend is zullen we dit communiceren. Benieuwd naar de huidige elektrische modellen van Jeep? Bekijk onze voorraad!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1